PUBLICITAT

Derrota del sènior masculí i victòria pel femení de l'Igualada de vòlei

CN SABADELL 3 – ÒSCAR PASTISSER IVC 0 / PINTURES PLANELL IVC 3 – BORDILS 2

Dilluns, 23 febrer 2009. 15:04. Redacció AnoiaDiari.
Dissabte passat, l’equip sènior masculí va disputar com a visitant la 20a jornada de Primer Catalana contra el líder de la classificació. Els igualadins es van prendre el partit com un repte, com un examen on s’avaluava la seva progressió. Tot i no aconseguir cap set, els igualadins van estar a l’alçada de les circumstàncies plantant cara al líder.

CN SABADELL 3 – 0 ÒSCAR PASTISSER IGUALADA VC

Els igualadins van sortir al terreny de joc al tot per tot, assumint riscos si feia falta. El primer set va estar marcat per algunes errades dels igualadins que, davant d’un equip tant fort com el Sabadell, van esdevenir crucials en el desenvolupament del mateix. Tot i començar per sota del marcador, els igualadins no van deixar anar la tovallola lluitant cada pilota i esperant girar la truita. El rival, però, no va fallar i es va endur el primer set.

El segon set els dos equips es van tractar de tu a tu, on es va veure un gran nivell de joc. Aquest set va esdevenir clau pel desenvolupament del partit. Mentre que el joc dels igualadins va estar repartit equitativament entre les puntes i el centre, el Sabadell va optar per les puntes. Els igualadins van anar imposant-se al rival fins a aconseguir 2 pilotes de set. En aquest punt del set, la sort va decantar-se pels de casa i en dues accions van aconseguir empatar el set. La tensió entre els dos equips era màxima i l’estadi vibrava d’emoció. Finalment, qui va aconseguir la distància de dos punts va ser el Sabadell.

El tercer i el que va acabar essent l’últim set del partit va ser el més fluix. Després del cop rebut en el segon set, els igualadins van baixar el rendiment, cometent masses errades de concentració. Finalment, el Sabadell es va endur còmodament el partit i va guanyar el partit.

El cap de setmana vinent, els Igualadins s’enfrontaran amb el Vall d’Hebron, en el que serà un partit molt igualat per la seva condició d’equips emergents. El partit es disputarà al gimnàs de les comes dissabte 28 de febrer a les 19:00.

PINTURES PLANELL IGUALADA VC 3 – 2 CLUB HANDBOL BORDILS

Dissabte passat les noies del sènior femení del Pintures Planell Igualada Vòlei Club van jugar a Les Comes contra el Club Handbol Bordils. Aquest era el quart cop que s'enfrontaven les igualadines i les de Bordils aquesta temporada, i com tot els anteriors, va ser un partit molt igualat que va acabar amb victòria de les locals.

El partit va començar amb poca intensitat. El primer set va estar marcat per les errades tant de saques per part de les igualadines com de recepció i atac per part de les visitant. Aquestes continues errades van fer que els punts fossin poc disputats i que es veiessin poques jugades. Tot i això, l'Igualada va estar una mica més encertat que les rivals i va guanyar el set 25 a 19.

El segon set va començar com l'anterior. Les errades eren continues als dos equips i això feia que el marcador anés igualat. Cap a meitat de set les igualadines van començar a estar més segures al servei i això va fer que aconseguissin 6 punts d'avantatge. Amb el marcador 21 a 15, les locals més que agafar confiança es van relaxar i es van deixar perdre el set per 22-25 a causa de les errades, aquest cop en recepció.

Al tercer set l'Igualada, que va solucionar els problemes amb el servei, es va trobar amb un altre problema, el bloqueig del Bordils. En aquest set les locals es van mostrar molt segures en el seu joc però a l'hora d'atacar sempre topaven amb un bloqueig del Bordils que no deixava pasar els remats. Les igualadines ho intentaven punt rere punt però els apoios als remats no acabaven de funcionar i el Bordils anava sumant punts gràcies al seu bloqueig. Finalment el set va ser pel Bordils per 20 a 25. Al quart set les igualadines van sortir amb les coses molt clares. Es van situar bé a la pista i van posar a lloc els apoios, això es va veure clarament reflectit al marcador ja que es van col•locar per davant només començar el set. Tot i que cap a final de set el Bordils va aconseguir posar-se a només un punt de les locals, les igualadines no es van posar nervioses i van continuar fent el seu joc centrant-se més en la pista que en el marcador.

El set va ser per l'Igualada per 25 a 22. Amb un 2-2 al marcador arribaven al tie-break. Aquest últim set va ser el millor de tot el partit per part de l'Igualada. Van aconseguir 4 punts d'avantatge només començar que els hi va donar confiança i tranquil•litat. Tot i que a partit d'aquest moment els punts van anar caient un per cada equip, a les locals els va servir els punts aconseguits al començar el set per endur-se aquest últim per 15 a 10. I així continuar invictes a aquesta segons fase.