PUBLICITAT

Derrota a la pròrroga pel CBI

HORMIPRESA BÀSQUET IGUALADA 100 - C.B. VALLS FELIX HOTEL 103

Diumenge, 8 març 2009. 20:00. Redacció AnoiaDiari.
Un partit molt igualat que finalitzava amb pròrroga i derrota per la mínima a les Comes, deixa els igualadins en un lloc complicat. Els esperen dos partits difícils fora de casa i necessitaven la victòria per anar més tranquils. Un triple als darrers segons ha donat els tres punts al Valls i l'Igualada es manté quart per la cua.

Estadística de l'equip

El Valls a la pista del CBI

El primer quart com tot el partit va ser molt igualat, els nois de Miquel Àngel Gómez van tenir alguns avantatges, però després que l'equip vallenc es tanqués en zona, ràpidament remuntaria, fins arribar al final del primer quart amb un mínim avantatge de dos punts(18-20).

El segon quart començaria amb un triple del vallenc Pedro Lourenço que posava el 18-23 en el marcador, a partir de llavors, l'equip local va remuntar clavant un parcial de 17-0, del 18-23 es passaria a un 35-23. Després d'un temps mort demanat per Lluis Cuesta l'equip vallenc torna a fer ús de la defensa en zona per remuntar, podent recuperar moltes pilotes i arribant al descans amb un igualat 42-39.

La segona meitat del partit es va mantenir molt ajustada, amb tots dos equips alternant-se al capdavant del marcador, però en unes ultimes jugades d'indecisió del Valls va permetre als igualadins arribar a l’últim quart amb una avantatge de sis punts(67-61).

Ja en el decisiu ultima temps, l'equip vallenc va incrementar la intensitat i la pressió pels igualadins que necessitaven de totes totes la victòria, van acabar amb l’empat a 88 i havent d’entrar a la pròrroga.

La prorroga va començar amb un altre triple dels vallencs que seria contestat amb 4 punts pràcticament consecutius de l'equip local, a partir de llavors van haver intercanvis de cistelles i molts tirs lliures anotats per tots dos equips, arribant ja en l’últim minut amb 96-97 en el marcador. Amb joc ràpid per part de tots dos equips es va arribar a l’empat a 100 però en l'ultima jugada, el base del Valls Pedro Lourenço a falta de menys de dos segons va clavar un triple des de pràcticament 8 metres, donant així la victòria al equip vallenc.

Els igualadins tenen ara dos partits complicats fora de casa, el River i l’UGT Aragó, en unes jornades importants per tots els equips ja que pràcticament tothom s’hi juga molt, estar a la part alta de la taula o sortir de la zona baixa.