PUBLICITAT

Dues victòries i dues derrotes per les noies del Dyser Totgraf d'Hoquei

A primera Nacional catalana les igualadines perden per la mínima

Dimarts, 10 febrer 2009. 19:26. Redacció AnoiaDiari.
Partit molt desafortunat per el DYSER-Totgraf Igualada H.C. “A” envers un rival, que va saber usar el seu potencial ofensiu, i aprofitar-se de les ocasions que va crear en atac. Resultat final 3-4. El resultat del "B" IGUALADA H.C. 6 - H.C. PALAU DE PLEGAMANS 3. I a segona catalana C.H. CORBERA 4 IGUALADA H.C. 3 i IGUALADA H.C. 7 - U.E.H. BARBERÀ 3

Igualada - Cassanenc

IGUALADA H.C. “A” - 3

Teresa Bernadas (P), Kelly Ordoñez (P) , Maria Díez, Aida Vera, Clara Ferrer, Laura Torres, Anna Gil, Jordina Galán, Ivonne Copoví i Carla Calleja.

F.D. CASSANENC - 4

Viviana Lorena Foresto (P), Laura Cornell, Ester Nadal, Maria Alza, Carlota Torner i Lina Ledesma.

Arbitratge: Sr. González. Correcte.

Gols:

1er. Temps: min. 1’ 44” Lina Ledesma 0-1, min. 2’ 18” Ester Nadal 0-2, min. 7’ 45” Anna Gil 1-2, min. 11’ 24” Maria Alza 1-3.

Segon Temps: min. 0’ 11” Ester Nadal 1-4, Min. 15’ 29” Maria Díez 2-4, min. 18’ 03” Clara Ferrer 3-4.

El primer temps va ser de domini altern, marcat sobre tot per dues pèrdues molt seguides de bola al mig de la pista i que les gironines van aprofitar. En canvi la imprecisió de les igualadines, tot i arribar amb claredat a la porteria contraria, feia que no s’assolis escurçar l’avantatge visitant.

Finalment d’un potent i col•locat xut, Anna assolia reduir diferències, però poc durava l’alegria de les noies del Dyser-Totgraf que veien com quatre minuts més tard, les rivals aconseguien un altre gol, que feia pujar al marcador el 1 a 3 amb que s’arribà al descans.

Les igualadines van sortir en la segona part per jugar de forma ordenada, però altre cop sense fortuna, ja que tant sols onze segons desprès del xiulet arbitral un xut potent s’esmunyia per sota del cos de la Teresa, que tot i tocar la bola res va poder fer per impedir que la bola mansament arribés al fons de la porteria.

Les múltiples ocasions de les noies de Dyser-Totgraf, s’estavellaven un cop darrera l’altre en les cames i estics de les defenses locals, o bé les bones intervencions de la portera feien infructuoses les accions de les igualadines.

Finalment la Maria acabava una jugada personal i començava la remuntada, que tres minuts més tard la Clara feia que semblés possible. Més encara quant a manca d’un minut i mig, les noies del Cassanenc es van quedar amb tres jugadores de pista al ser una d’elles sancionada amb dos minuts d’exclusió.

Les jugadores d’en Xavi Claramunt van intentar fins al final aconseguir un altre gol, però els nervis van fer que es precipitessin i amb el 3 a 4 s’acabà el partit.

El proper partit: Es jugarà el diumenge vinent a les 12:45 hores al pavelló de Les Comes, davant el sempre difícil Cerdanyola C.H.

IGUALADA H.C. - 6

Teresa Bernadas (P), Kelly Ordoñez (P), Carla Calleja , Raquel Bernadas, Ivonne Copoví, Mònica Morros, Raquel Torres i Jordina Galán.

H.C. PALAU DE PLEGAMANS - 3

Alba Exalera(P), Carla Pisa (P), Berta Busquets, Laura Puigdueta, Ariadna Pujalt, Daniela Membreño, Paula Ferrón, Carla Masclans, Marina Mateo i Sandra Bernal.

Arbitratge del Sr. Iván González. Molt encertat i correcte.

Gols:

Primer Temps: Min. 0’ 29” Ivonne Copoví 1-0 (Penal), min. 14’ 33” Raquel Torres 2-0, min. 16’ 30” Paula

Ferrón 2-1, min. 18’ 06” Berta Busquets 2-2.

Segon Temps: min. 8’ 18” Carla Calleja 3-2, min. 11”25” Raquel Torres 4-2, min. 11’ 49” Carla Calleja 5-2, min. 18’ 32” Aridna Pujalt 5-3 i min. 19’ 17” Ivonne Copoví 6-3.

El diumenge a les 10:45 les noies del DYSER-Totgraf Igualada H.C. van jugar el que, per moltes d’elles era el tercer partit des del divendres a la nit.

No tant sols van assolir un important victòria, en un partit que es presentava difícil a causa de la gran rivalitat i a el cansament acumulat, si no que a més van demostrar que la categoria no els queda gens gran.

En un gran llançament, de un penal assenyalat en elevar en excés la bola una defensora visitant, les igualadines assolien en el primer minut avançar-se al marcador. Posteriorment acabant una preciosa jugada, la diferència augmentava fins al 2 a 0. Però Les visitant reaccionaven per arribar al descans amb l’empat a dos gols.

La segona part començava i acabava amb un recital de joc igualadí. Les noies del DYSER-Totgraf, ampliaren la diferència quatre cops més. Tot l’equip va ratllar a gran altura. Això feia desesperar a les visitants i els seus acompanyats que ja en el partit d’anada havien fet gal•la de la mala educació que els caracteritza. Les igualadines no tant sols no van caure en els paranys de les rivals, si no que a més els van demostrar com es guanyen els partits. Fent bon hoquei i sabent comportar-se a la pista.

Tal com diu la dita castellana “para muestra un botón”. El comentari que els feia el seu entrenador abans d’iniciar-se el partit era: Penseu que les igualadines son com bitlles i que heu de xutar enlaire per tombar-les. Davant d’aquestes bajanades, més val d’oblidar-se d’aquesta mena de personatges i pensar en les nenes que sent molt joves tenen un gran futur si es dediquen a fer el que saben. Jugar a hoquei i no a bitlles.

El proper cap de setmana: El proper partit es jugarà el diumenge a les 10:45, al Pavelló de les Comes en el “Derbi” comarcal de la categoria, envers el Capellades H.C.

C.H. CORBERA - 4

Raquel Alcalá (P), Maria Baeza, Eugenia Durán, Natalia Ventura, Meritxell Parera i Maria Santeugeni.

IGUALADA H.C. - 3

Ester Alamillo (P), Kelly Ordoñez (P), Raquel Bernadas, Sònia Morros, Raquel Torres, Mònica Morros, Sabina Alamillo i Loide Egea.

Arbitratge del Sr. Josep Marcos. Correcte i sense complicacions.

Gols:

Primer Temps: min. 0’ 40” Natalia Ventura 1-0, min. 11’ 15” Maia Baeza 2-0, min. 12’ 08” Meritxell Parera 3-0, min. 19’ 57” Loide Egea 3-1

Segon Temps: min. 4’ 36” Raquel Torres 3-2, min. 4’ 56” Meritxell Parera 4-2, min. 15’ 22”

Raquel Bernadas 4-3.

Partit jugat el passat divendres i que venia aplaçat de la jornada anterior. A les 21:50 començava l’encontre amb la sortida fulminant de les locals que veien amb excessiva rapidesa il•luminar-se el seu marcador. Això va desmoralitzar a les noies que porta Ivonne Copoví i donava peu a que el màxim avantatge del partit arribés prop del minut dotze. Però les locals començaven a notar una davallada física a causa del pocs canvis de que disposaven. Finalment l’equip aprofitava una bona jugada de contraatac i assolia reduir diferències abans del descans.

La segona part va ser bastant diferent, amb l’equip local reculat i defensant la seva diferència al marcador. Els nervis podrien haver fet mal a les del Baix Llobregat si les igualadines haguessin pogut mantenir la concentració just desprès de reduir diferències per segona vegada, però tant sols vint segons desprès, les locals assolien recuperar avantatge. A manca de poc menys de cinc minuts la Raquel Bernadas assolia d’un gran tret que va entrar per el mateix escaire, els que a la fi seria el resultat definitiu. Tot i que les igualadines ho van intentar fins l’últim segon les noies del Corbera es van saber defensar amb un quadre molt tancat i van aconseguir d’aquesta manera la victòria.

IGUALADA H.C. - 7

U.E.H. BARBERÀ - 3

Mireia Escudero (P), Sandra Vilaró (P), Laia Manzanero, Carolina Espinola, Thaïs Escudero, Patricia Lehech, Aïna Mas i Marina Bolaños.

Gols:

Primer Temps: min. 0’ 31” Raquel Bernadas 1-0, min. 14’ 55” 1-1, min. 10’ 21” , min. 15’ 18” 1-2, min. 19’ 41” 1-3.

Segon Temps: min. 4’ 14” Raquel Torres 2-3, min. 5’ 08” Raquel Bernadas 3-3, min. 6’ 21” Raquel Torres 4-3, min. 8’ 14” Raquel Torres 5-3, min. 16’ 29” Raquel Torres 6-3, min. 18’ 20” Loide Egea 7-3.

Partit amb dues fases totalment desiguals. Els conjunts es van emprar amb totes les seves ganes i en la primera part el resultat més lògic, segons el joc, hauria sigut l’empat o bé la victòria per les igualadines, però com passa molt últimament els últims cinc minuts de la primera part l’equip pateix d’una relaxació excessiva i això va portar al decebedor resultat de 1 a 3 amb que s’arribà al descans..

Però les noies del DYSER-Totgraf, van sortir del vestidor sabent-se molt superiors al rival i així, no tant sols es van abocar sobre la porteria rival, sinó que a més van demostrar-ho amb escreix. Fruit d’aquest esperit va ser la remuntada efectuada per l’equip en els primers deu minuts d’aquest segon temps. Però la manca de punteria en les següents accions, va fer que fins passats vuit minuts no s’acabés d’encarrilar la victòria d’una forma incontestable. Felicitar a les noies que van saber sobreposar-se a l’infortuni i donar la volta a un marcador que momentàniament se’ls va posar en contra.

El proper partit:

Es disputarà el proper diumenge dia 15 de febrer a les 9:30 hores, al pavelló de Les Comes enfrontant-se al C.P. Riudebitlles, equip de la veïna població del Penedès.