El Dyser-Totgraf Igualada H.C assoleix la classificació

TuS Dusseldorf 2 - Dyser-Totgraf Igualada H.C 3

Dijous, 12 març 2009. 10:39. Redacció AnoiaDiari.
El passat dissabte les noies que entrena Xavi Claramunt, van fer un ràpid desplaçament fins a terres alemanyes per jugar la tornada de l’eliminatòria de la Copa d’Europa. La victòria davant el TuS Dusseldorf classifica les igualadines per seguir en la competició europea.

Peke

El Dyser-Totgraf Igualada H.C a Dusseldorf

Sortint a les 6 del matí d’Igualada van anar fins a Girona des d’on van volar fins a l’aeroport de Weeze ( a uns 78 Km. De Dusseldorf), allà les esperaven l’equip alemany per portar-les fins l’hotel on van poder descansar desprès de dinar i recuperar una mica de forces, que els farien falta per jugar a les 8 del vespre contra el dur equip local.

Una hora i mitja abans del partit, es traslladaren al pavelló del TuS Dusseldorf, per poder provar una mica la pista i preparar així millor el partit.

El partit va ser molt dur des de l’inici fins al final, les jugadores locals sabedores de que, a priori, l’única superioritat que tenien era la física, van desplegar tot el joc dur que van poder i que desgraciadament l’arbitratge del francès, Arnaud Esoli, va permetre en tot moment.

Les noies del Dyser-Totgraf Igualada H.C. van posar sobre la pista el millor hoquei, fins que finalment les locals es van veure com l’excel•lent joc de l’equip igualadí superava, primer en una falta directe al minut 14’ que va executar perfectament Maria Díez “Peke” i posteriorment en el minut 14’ 30” altre cop ella mateixa, acabava una jugada que feia pujar el 0 a 2 al marcador i amb el que s’arribaria al descans.

Un cop rera l’altre el bon joc ofensiu que van fer les igualadines, feia que les alemanyes estiguessin molta estona en el seu terreny, i les poques ocasions que les locals creaven s’estavellaven, bé en la defensa igualadina o eren aturades per les bones accions de la Laura Balaguer.

Tres minuts desprès de represa les locals per mitjà d’un xut creuat a l’escaire de Sesterhenn, pràcticament imparable, assolien momentàniament, reduir distàncies, però un penal molt clar era transformat per la “Peke” tant sols cinc minuts desprès, aconseguint així un “Hat Trick”, que de forma testimonial trencaven les locals amb un gol de Paczia de penal, a manca de 9 minuts per l’acabament del partit. Quant faltaven tant sols cinc minuts per el final, va entrar a pista la Teresa que junt amb la Aida i l’Ivonne, no van disposar de minuts en el partit d’Igualada, veient acomplert així, el seu somni de jugar uns minuts d’aquesta competició. Amb les bones accions tant de la Teresa com de la resta de companyes, el marcador ja no es va moure.

Tot i disposar l’equip local d’un altre penal, que l’àrbitre es va treure de la manega, les igualadines van saber aguantar la pressió fent definitiu el resultat de 2 a 3 i aconseguint així la classificació que farà que juguin envers el Bassano 54 H.C. italià el proper 4 d’abril a Les Comes i posteriorment el 25 d’abril a Bassano di Grappa.

Per l’equip del Dyser-Totgraf Igualada H.C. van jugar: Laura Balaguer (Portera), Teresa Bernadas (Portera), Anna Gil, Clara Ferrer, Maria Díez, Laura Torres, Aida Vera, Jordina Galán i Ivonne Copoví.

Entrenador: Xavi Claramunt - Representant/Delegat: Salvador Gil