Elena Barlabé assoleix una valuosa 3a posició a Tossa de Mar

L'Atleta del CAI manté el lideratge del rànquing català

Diumenge, 20 setembre 2009. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
Tossa de Mar va acollir aquest dissabte la 3ª i penúltima etapa de les Zoot Triatlhon Series, puntuable en el circuit català. La triatló va batre totes les previsions, i dels 190 participants de la primera edició de l’any passat enguany van ser més de 600 els triatletes inscrits. El resultat més destacat va ser la 3ª posició absoluta d'Elena Barlabé, que a falta de dues triatlons per acabar el circuit, manté encara més el lideratge del rànquing català de triatló 2009.

Elena Barlabé al tercer lloc del podi de la prova

Els integrants del CAI Triatló a Tossa

Els 1.500 metres de natació de la prova de Tossa de Mar, amb sortida a la Platja Gran, es van configurar amb 2 voltes de 750 metres cadascuna, i que un cop feta la 1ª els triatletes van sortir de l’aigua per córrer 10 metres per la sorra i tornar a entrar a l’aigua per fer la 2ª volta. Tot seguit es va passar a fer 45 km de ciclisme, un traç molt tècnic, exigent i espectacular que inclou l’Alt de Sant Grau ( port de 2ª categoria) i per finalitzar, 10 km de cursa a peu, en un circuit de 3 voltes de 3’3km cadascuna.

El guanyador de la prova en categoria masculina va ser en Xavi Llobet del C. Triatló Manresa amb un temps de 2:14:22 i en noies la Judith Corachan del C.N.Prat Triatló amb un temps de 2:45:21

El resultat més destacat va ser la 3ª posició absoluta d'Elena Barlabé, que a falta de dues triatlons per acabar el circuit i amb 9.280 punts, manté encara més el lideratge del rànquing català de triatló 2009, que va assolir a principis de mes.

El resultats dels integrants del C.A.Igualada Triatló-Petromiralles que van participar van ser:

199ª Elena Barlabé, amb un temps de 2:54:36 i 3ª fèmina de mes de 30 noies,

204é José Roque Rios, amb un temps de 2:55:28,

291é Oleguer Suñé, amb un temps de 3:02:31,