Empat merescut del CF Igualada femení

C.F. PARDINYES, 3 - C.F. IGUALADA, 3

Diumenge, 20 desembre 2009. 20:45. Redacció AnoiaDiari.
Les noies de Santi Ramos han treballat molt aquest diumenge per endur-se un punt del camp de Pardinyes. S'ha arribat amb el descans amb empat a 2, i les blaves han hagut d'escurçar el tercer de les locals (min. 62) a la represa. Al min. 80 Carola aconseguia empatar a 3, el resultat final. Just repartiment de punts i l'Igualada que comença les vacances de Nadal en una posició complicada però esperançadora.

La jugadora de l'Igualada Elena, xutant la falta que significava el primer gol

C.F. Igualada: Noelia Garcia (portera), Elena Alert, Carla Navarro, Maria Sayavera (Janet 65', Maria Sayavera 85'), Mireia Toldrà (defensa) Janet Mendoza (Clara Casares 46'), Carola Monrabà, Maria Solé (centre del camp) Sara Bergadà, Jessica Pablos, Marina Salanova (davanteres). Entrenador: Santi Ramos

C.F. Pardinyes: Alba Jové, Anna Fillat, Ainoa Muñoz, Àstrid Cabezas, Èlia Gutiérrez, Meritxell Barberà, Mari C. Porcel, Alba Suárez, Lorenta Botanch, Janira Rodríguez, Estefanía López. Suplents: Anna Orduña, Gemma Barberà. Entrenador: Xavi Pérez Ureña

Àrbitre: Ángel Díaz Aige. Ha ensenyat tarja groga a les jugadores Alba i Gemma del Pardinyes i Mireia Toldrà de l'Igualada.

Les noies de Santi Ramos han treballat molt aquest diumenge per endur-se un punt del camp de Pardinyes. El partit ha començat amb domini de les lleidatanes que han posat setge sobre la porteria de la Noelia, però el marcador l'ha obert l'Igualada amb una falta bastant lluny de l'àrea que l'Elena ha transformat en el 0-1. Només feia un quart d'hora que havia començat el partit, i semblava que les coses s'encarrilaven per les de l'Anoia, però només quatre minuts més tard, el Pardinyes aconseguia l'empat amb una jugada per l'esquerra de l'atac local.

L'Igualada ha continuat amb coratge i el premi ha arribat abans de la mitja hora de partit. En una jugada de contraatac, la portera ha refusat amb indecisió un xut de la Jessica i la Marina ha aprofitat per avançar una altra vegada les blaves. Tampoc ha durat gaire aquest cop la tranquil·litat per les noies de l'Igualada que en un córner a 10 minuts del descans, han encaixat el segon fruit d'una jugada assajada.

A la segona part, l'Igualada ha sortit més ben posicionat i amb més empenta encara que la primera, però ha tingut la mala sort d'encaixar el tercer gol cap al minut 17. El coratge de les igualadines els ha permès aguantar aquest resultat i no enfonsar-se, alhora que disposaven d'unes quantes ocasions de gol. Era una llàstima que no entressin.

El tècnic igualadí ha canviat la tàctica en aquest punt, posant una defensa de tres noies i incorporant una jugadora més a l'atac. Aquest canvi ha estat crucial pel desenllaç del partit. Finalment, la Carola ha pres la iniciativa de xutar una falta vora la banda i força lluny de l'àrea. El xut potent i col·locat a l'escaire ha significat el 3-3 que ja seria definitiu.

A partir d'aquest moment, deu minuts d'infart, amb tots dos equips lluitant per endur-se els punts i ocasions per tots dos conjunts. Just repartiment de punts i l'Igualada que comença les vacances de Nadal en una posició complicada però esperançadora.