Enric Torner es proclama campió del món sub-20

La selecció estatal s'imposa 5-3 a Portugal

Diumenge, 4 octubre 2009. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
El davanter del PROINOSA Igualada Enric Torner s'ha proclamat campió del mon sub-20 aquest dissabte a Bassano del Grappa. La selecció estatal s'ha imposat per 5 a 3 a Portugal a la gran final amb dos gols, tots dos a la segona part, del jugador arlequinat (el 3 a 1 i el decisiu 4 a 3 després que el portuguesos han aconseguit empatar a 3, aquest últim en un llançament perfecte de falta directa). Enric Torner ja va ser decisiu en la victòria per 3 a 1 contra Xile, en una de les dues semifinals.

Enric Torner ha estat clau en atac

Amb només cinc edicions del Campionat del Món júnior, aquest és el quart títol de la selecció estatal que, com és tradició, té un clar color català. A més, el de Bassano suposa el segon consecutiu de Catxo Ordeig com a tècnic.

Una setmana important

Torner tornarà a Igualada per tant amb el reforçament moral que suposa haver guanyat el campionat, després dels sacrificis fets durant tot l'estiu, i amb les ganes afegides de debutar d'una vegada a la Ok LLiga, després d'algunes temporades jugant a Primera Divisió, tot i la seva joventut. Joan Carles podrà recuperar per tant una peça molt important de l'esquema de joc igualadí pel partit de dimecres a Vilanova.

Mentrestant, a les Comes els companys de Torner han tancat una setmana intensa de feina, amb un entrenament que s'ha basat en volum de partit.

Marc Navarro cada cop està millor i la seva participació en el partit de dimecres a Vilanova cada cop sembla més segura. En canvi el porter Albert Lòpez segueix sense poder-se entrenar pels seus problemes d'abductors.

Els jugadors de l'IHC han tingut festa cap de setmana i dilluns reprendran els entrenaments de cara al partit ajornat que disputaran a la capital del Garraf, abans de rebre el F.C. BARCELONA-Sorli Discau dissabte vinent.