TORNAR

L'equip 'Calaf, capital dels Pastorets' queda segon a la Trailwalker de Girona

Es corria el tram entre Olot i Sant Feliu de Guíxols

esports
Dimarts, 19 abril 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Quatre corredors calafins van  cobrir en 12 hores i 18 minuts 100 quilòmetres en una apassionant edició de la Trailwalker. Hi concorrien 433 equips.

Jordi Estany, Dani Grados, Francesc Llobet i José Ramon Puerta són els quatre corredors calafins que aquest dissabte van creuar la meta en segona posició a la sisena edició de l'Oxfam Intermón Trailwalker, una prova que consistia a córrer els 100 quilòmetres de la Via Verda Pirineu - Costa Brava, que separen Olot i Sant Feliu de Guíxols. Amb el dorsal G225, portaven el nom de 'Calaf, capital dels Pastorets' i van superar la prova amb un temps de 12 hores i 18 minuts.

Els herois calafins, al final de la cursaA més de solidària, la Trailwalker és un desafiament esportiu que consisteix a recórrer 100 quilòmetres en un màxim de 32 hores. En aquest cas, el recorregut tenia un desnivell positiu de 423 metres i negatiu de 986 metres. No es tractava d'una cursa de relleus ni calia fer-la corrents, ja que es podia acabar caminant. El més important és que els quatre membres de l'equip comencessin i acabessin junts, que és el repte que, tot i les dificultats que es van anar trobant pel camí, va aconseguir l'equip calafí. A més dels corredors, aquest equip comptava amb el suport format per Jose Malet i Esteve Mallorquí, que els van auxiliar al llarg de tota la cursa.

La Trailwalker és una marxa solidària organitzada per l'ONG Oxfam Intermón amb l'objectiu d'aconseguir fons per als més de 400 projectes de cooperació que desenvolupa a 50 països d'arreu del món. La marxa és per a equips de quatre caminadors o corredors i dues persones de suport. Aquesta era la primera vegada que se celebrava a la demarcació de Girona sota el lema "Els meus quilòmetres canvien vides"  i hi van prendre part 433 equips.

Per poder participar en aquesta marxa cada equip ha d'haver fet un donatiu mínim de 1.500 euros. Per això, ha de mobilitar-se per tal d'aconseguir el màxim de diners que es puguin aportar als projectes de l'ONG. L'equip anoienc havia aconseguit recaptar 1.780,77 euros gràcies a les col·laboracions anònimes i també a les tòmboles solidàries que van organitzar diferents establiments de la població de l'Alta Segarra.

 


1 Comentaris

M

Maria

Igualada

19 d'abril 2016.11:28h

Respondre

Enhorabona ”Calaf, capital dels pastorets ”, un gran equip , seguiu així !!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.