El primer equip de l'HC Montbui ressorgeix amb una victòria davant un dels candidats a l’ascens

Dimarts, 24 novembre 2009. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de setmana l’HC Montbui ha pogut gaudir d’una nova victòria davant el Cornellà, un equip amb clares oportunitats a aconseguir l’ascens de categoria. Juntament amb l’empat de la setmana passada, sumen 4 punts molt necessaris, no només per sortir de la corda fluixa de la classificació, sinó per sortir del sot emocional en què s’havien trobat els jugadors després dels dolents resultats obtinguts en les darreres jornades, malgrat el bon joc que podrien oferir.

El primer equip de l'HC MOntbui contra el Cornellà

1ª Catalana

HC Montbui, 6

CH Cornellà, 5

Van jugar per l’HC Montbui: Lolo Chinchilla (porter), Quim Aribau (2), Oriol Mata (2), Joel Montiel (1) i Aitor Copoví -cinc inicial- Dani Baraldés, Xavi Sayavera (1), Pere Vallès, Raúl López i Roger Corral (porter). Sota les ordres de Jordi Mellado.

L’HC Montbui va sortir a la pista amb la intenció de no deixar-se intimidar per uns rivals, a priori superiors, i van iniciar el joc amb igualtat i tracte de tu a tu. Els montbuiencs van saber frenar l’acció ofensiva del Cornellà amb una defensa rígida, no obstant no van poder evitar encaixar el primer gol de falta directa en els primers minuts. Al minut 13 de la primera part, en un contraatac arribà l’empat dels montbuiencs, tot i que 5 minuts després els visitants es posaren de nou per davant al marcador amb el 1 a 2. els montbuiencs van ser capaços de mantenir el resultat fins el descans, ocasionant nombroses ocasions de gol que no es van transformar per la bona actuació del porter rival i perquè la sort, novament, no estava de part dels montbuiencs.

A la represa del joc, abans de complir els 10 primers minuts, vàries accions garrofals de l’àrbitre va decantar la balança de faltes d’equip a favor dels visitants, que aprofitant una falta directa per acumulació van transformar en gol, després que l’àrbitre demanés repetir el xut, en un primer intent desviat pel porter montbuienc, degut, segons la seva apreciació, a la incorrecta situació del porter sota els pals. Els montbuiencs no es van deixar provocar pel joc agressiu contrari i per la ineficàcia arbitral, i van intentar retallar distàncies, aconseguint el 2 a 3 al minut 10 del partit i empatant a 3 al cap de quatre minuts.

En aquest moment, els montbuiencs van entrar al partit i van intensificar l’atac, aconseguint provocar un penal a favor al minut 16 que suposà posar-se per davant al marcador per primer cop amb el 4 a 3, després de desaprofitar vàries ocasions en dues faltes que podrien haver capgirat totalment el resultat. L’àrbitre compensà el penal montbuienc amb un penal a favor dels del Cornellà 20 segons més tard i aconseguiren empatar de nou. Poc després de dos minuts, un error defensiu provocà que els del Cornellà lideraren el marcador de nou amb el 4 a 5, però el Montbui, lluny de desistir, aconseguí empatar de nou a falta de 3 minuts pel final, i van intentar mantenir el resultat fins al final, quan en els últims 4 segons de partit, els montbuiencs marcaren el gol de la tan anhelada victòria.

La base montbuienca no viu un bon cap de setmana tot i el bon joc que exhibeix

Pre-benjamins

Club Patí Vilafranca, 3

HC Montbui, 1

Van jugar per l’HC Montbui: Biel Llobet (porter), Maure Madrid, Àlex Rica, Adrià Torres, Zoe Torras, Arnau Segura, Marc Bacardit i Gerard Bacardit, sota les ordres de Jennifer Román

Els petits prebenjamins no van poder fer front els del Vilafranca que van saber dominar als montbuiencs i no van deixar-los alternativa, sumat al joc espès i falta de concentració que van mantenir els montbuiencs durant totes les parts del partit, que impossibilità cap reacció montbuienca deixant escapar tres punts. La primera part es decantà a favor dels locals amb un resultat final de 4 a 0. La segona meitat fou més igualada, i sortiren a lla pista amb decisió, podent haver guanyat si no hagués faltat gol, quedant amb empat a 0. Ja a l’última part, els petits montbuiencs sortiren amb moltes ganes de lluitar pel partit però es desinflaven per moments, perdent la concentració i afavorint als locals de guanyar terreny, finalitzant amb un resultat de 7 a 1.

Benjamins

Olesa Patí, 3

HC Montbui, 2

Van jugar per l’HC Montbui: Basili Solà (porter), Manel Román, Víctor Bossa, Víctor López, Arnau Puig i Dimitri Rosich, sota les ordres de Dani López.

Els benjamins montbuiencs van encaixar una derrota injusta davant un Olesa que no va estar a l’altura dels montbuiencs, que van aconseguir mantenir el partit i el resultat fins al final, arribant als últims minuts amb empat a 2, i quan en un desafortunat xut a falta de 2 minuts pel final, un error a l’àrea montbuienca va fer sumar el gol, de sort i rebotat, del desempat i de la victòria pels del Olesa.

En aquests minuts restants, el Montbui ho va intentar a totes sobre el terreny de joc, col•locant 5 jugadors de camp i assetjant la porteria contrària, mantenint una defensa tancada en pròpia porta, per evitar més gols, sense tenir la fortuna d’aconseguir empatar de nou. Durant tot el partit es va notar el domini dels montbuiencs en la pista però no es va poder reflectir al marcador.

Els Montbuiencs van realitzar un gran partit considerant l’escassa banqueta per la baixa d’alguns jugadors per malaltia.

Alevins

Montblanc, 3

Van jugar per l’HC Montbui: Roger Madrid (porter), Pol Bosch, Pol Rica, Carlos Morales, Ricard Pérez, Pau Torras i Marc Torrents. Sota les ordres de Francesc Madrid.

Tot i jugar la millor primera part de la temporada en qualitat de joc, l’equip montbuienc encaixà tres gols en tres contracops que feren impossible emportar-se algun punt per mantenir el segon lloc que tenien a la classificació després dels bons resultats obtinguts aquesta temporada. Els montbuiencs només aconseguiren marcar un gol als locals, malgrat el bon joc i les ganes de l’equip, i demostraren que han après molta tècnica aquesta temporada.

A la represa, no es va moure el marcador tot i les ocasions creades per ambdós conjunts.

Juvenils

St Vicenç Castellet, 5

Van jugar per l’HC Montbui: Marc Rojas (porter), Alejandro Muñoz, Sergi Peralta, Xavi Muntané i David Soriano (1) - cinc inicial - Alexis Alonso, Pol Fernández i Adrián Muñoz sota les ordres d’Aitor Centelles.

Partit complicat pels montbuiencs en un partit on el resultat no reflexa el nivell de joc, ja que els montbuiencs realitzaren un bon joc i no van cometre tantes errades com per perdre per 1 a 5, resultat que ha de fer millorar als montbuiencs i no desanimar-se ja que van jugar, van donar la cara i van fer un bon partit, malgrat el resultat final.

Els de Sant Vicenç van sortir al partit una mica millor tècnica i moralment. Una gran defensa i un parell de jugadors determinants, van complicar el partit als de Montbui. Es va arribar al descans amb un resultat de 0 a 2 i a la segona meitat els de casa només tenien la intenció de retallar distàncies i de no deixar la porteria a zero, intentant fins l’últim moment obtenir un millor resultat i aconseguir algun punt. Quan els visitants guanyaven avantatjosament per 0 a 5, els de Sant Vicenç van cometre un parell d'errades que els va costar el gol de David Soriano, fet que no ajuda donat l'average dels del Bages.

En aquesta ocasió van debutar a la categoria els jugadors infantils Pol Fernández i Adriàn Muñoz, que compartí pista amb el seu germà.