El C.F. Igualada guanya la lliga i puja a Nacional

Més de set-centes persones van acompanyar les jugadores igualadines a les Comes

Dimarts, 6 juny 2023. 11:30. Redacció AnoiaDiari.

Dos anys després, el primer equip del femení del C.F. Igualada torna a Nacional. Ho va aconseguir diumenge, a la darrera jornada de la lliga, davant l'AEM, en un partit que era una autèntica final, ja que ambdós equips es disputaven directament el títol.

Més de set-centes persones van respondre a la crida del club igualadí per animar les blaves en aquesta jornada que han qualificat d'"històrica".

Les jugadores van saber controlar el ritme del partit i van arribar al descans amb un 2-0 favorable al marcador, gràcies als gols de Pauli i Mar. A la represa, dos gols més, de Júlia i Ona Montserrat. Pocs minuts abans de la finalització del partit, les lleidatanes van fer el gol de l'honor. El xiulet final va provocar l'esclat d'alegria i la celebració del títol i l'anhelat ascens.