Les fèmines del primer equip de l'Escola Pia derroten les líders del grup

Escolapis Igualada 48 - Natural Òptics Balaguer 45

Diumenge, 8 novembre 2009. 18:15. Redacció AnoiaDiari.
Després d’unes últimes derrotes molt ajustades, Escolapis Igualada ha sortit a pista amb les piles posades per plantar cara a l’únic equip invicte del grup. Amb aquesta segona victòria les igualadines es refan d'una mala ratxa de derrotes. Són 9 punts que les mantenen a mitja taula. el Balaguer, amb aquesta derrota baixa fins al tercer lloc de la classificació.

Les noies del sènior A de l'Escolapis Igualada

Tot i el desencert en els llançament interiors, l’equip local ha aconseguit un parcial de 8 a 7 en el primer període. Els següents vint minuts han seguit la mateixa tònica, un marcador molt ajustat i una intensa defensa per part dels dos equips. Escolapis Igualada ha arribat a desmarcar-se amb 5 punts d’avantatge, però un triple en els últims segons per part de les jugadores de Balaguer, ha reduït la distància.

Durant el tercer quart, ha continuat la igualtat entre els dos equips. Tot i la reduïda diferència de punts, les noies de Ricard Jubert no han deixat que l’equip visitant s’avancés en el marcador. A falta d’un minut perquè sonés la botzina, Escolapis Igualada s’ha plantat davant la línia de tirs lliures amb tres punts d’avantatge. El desencert dels dos tirs lliures i un última opció de triple per part de les visitants, ha encongit el cor de les igualadines, però finalment la victòria ha quedat a casa.

El següent partit serà diumenge a les 7 de la tarda contra el C. N. Terrassa.