Una de freda i una de calenta per les noies del Totgraf Igualada HC

BIGUES I RIELLS 1 - IGUALADA 'A' 5 // BIGUES I RIELLS 6 - IGUALADA 'B' 4

Dilluns, 24 novembre 2008. 12:02. Redacció AnoiaDiari.
El Igualada H.C. Femení “A” es va trobar un rival molt dur i pressionant, el passat diumenge en el seu desplaçament a Bigues i Riells. Tot i no sortir a la pista amb la mentalitat necessària per guanyar, van disposar de les ocasions més clares tant sols començar l’encontre.

Bigues - Igualada B

C.H.P. BIGUES I RIELLS - 1

Júlia Martínez (P), Laura La Rocca, Sara Cristòfol, Gemma Cristòfol, Adriana Badia, Núria Robles, Júlia Coll, Maria Pastallá i Neus Montserrat.

IGUALADA H.C. “A” - 5

Teresa Bernadas (P), Clara Ferrer, Maria Díez, Anna Gil, Laura Torres, Aida Vera, Ivonne Copoví , Jordina Galán i Raquel Bernadas.

Les locals amb ràpids contraatacs i una gran pressió a la sortida de la bola, procuraven acostar-se amb perill a la porteria igualadina. Les bones intervencions però de la defensa i la portera impedien, que les aspiracions de les locals , arribessin a bon port.

En l’única errada de la portera igualadina, les del Vallés assolien l’unic avantatge de que disposarien en tot el partit, però que els valia per arribar amb aquest resultat al descans.

Les noies del DYSER-Totgraf Igualada H.C. van ressorgir desprès del descans. L’empenta amb que van jugar la aquesta segona part, va ser admirable. L’equip va respondre a les exigències del moment i un darrera l’altre van anar assolit els gols que cada cop més donaven tranquil•litat a l’equip. Tot i que en ocasions encara apareixia una mica de precipitació, que feia que es perdés massa ràpid la bola.

L’actuació impecable de tot l’equip, però en aquest temps va fer que en cap moment perilles el partit. Esperem que aquesta ratxa de bon joc vist en el segon temps perduri de cara els propers compromisos, que seran difícils.

El proper partit: Serà diumenge dia 12 a les 12:45 al pavelló de Les Comes davant del C.E. Noia Freixenet.

C.H.P. BIGUES I RIELLS - 6

Júlia Martínez (P), Laura La Rocca, Gemma Cristòfol, Susanna Carmona, Adriana Badia, Miriam Ferrón i Carla Martínez..

IGUALADA H.C. - 4

Teresa Bernadas (P), Carla Calleja , Raquel Bernadas, Rut Moya, Mònica Morros, Raquel Torres, Ivonne Copoví i Aida Vera.

Gols:

Primer Temps: min. 6’ 52” Carla Calleja 0-1, min12’ 51” Laura La Rocca 1-1, min 16’ 56” Raquel Torres 1-2, min. 17’ 50” Susanna Carmona 2-2, min. 19’ 56” Carla Calleja 2-3.

Segon Temps: min. 9’ 50” Carla Raquel Bernadas 2-4, min. 10’ 58” Susanna Carmona 3-4 (penal), min. 12’ 57” Gemma Cristòfol 4-4, min. 13’ 19” Carla Martínez 5-4, min. 17’ 26” Carla Martínez 6-4.

Un partit insuls, que en cap moment, tot i posar-se en diferents ocasions en el marcador, l’equip igualadí va saber controlar.

Les noies del DYSER-Totgraf s’avançaven al marcador per primer cop en un gran tret llunyà. Les locals reaccionaven fent l’empat però l’alegria els durava poc dons altre cop una jugada molt be resolta acabava al fons de la porteria local. Però tant sols un minut desprès altre cop l’empat. Les igualadines ho van intentar fins arribar al descans i en una recuperació de bola, la Carla assolia, que l’equip marxes al vestidor amb un gol d’avantatge.

El segon temps no podia començar millor per les igualadines, quant sobre la meitat del segon temps assolien marxar en el marcador de dos gols. Això hauria d’haver donat tranquil•litat a les noies del Igualada H.C., però el que va passar va ser tot el contrari. Si l’equip ja no estava excessivament centrat. El quart gol va fer que durant deu minuts no existissin, cosa que van aprofitar a la perfecció les locals per remuntar el partit en poc més de dos minuts. Les errades defensives van propiciar, la victòria local, que feia deu minuts abans veien pràcticament inaccessible.

Esperar que les joves jugadores del equip igualadí, aprenguin d’aquestes errades i sàpiguen enfrontar-se a nous reptes amb un altre actitud.

El proper partit: Diumenge dia 30 a les 10:45 hores, al pavelló de Les Comes enfrontant-se al C.E. Noia-Freixenet