Resultats                    Classificació general
Vilanova del Camí 4 - Sitges 1
La Múnia 7 - Piera 3

CF Òdena

CE Òdena 1 – 2 CF Suburense

Partit vibrant i disputat per part dels dos equips, sense que cap dels dos tingués un domini clar i contundent sobre l’altre. Els locals van sortir una mica desorientats, intentant crear ocasions de perill sobre la porteria dels de Sitges, però va ser, el Suburense que al minut 19, amb un error infantil per part dels jugadors de l’Òdena col•locant una barrera, el capità Granados, va ser més llest que tots plegats i va fer el primer gol pels visitants, tirant la pilota per sobre la barrera amb un xut suau, que res va poder fer el porter local, per evitar que la pilota acabes en gol.

L’Òdena, va disposar d’ocasions clares, per poder marxar al descans amb un o dos gols, tranquil•lament, però no van aconseguir marcar.

A la represa els locals van incrementar l’esforç, la concentració, les ganes i les ocasions, i així en el minut 4 de la segona part, Jose, agafà la pilota encarant al porter i l’endinsa dins la porteria visitant, establint l’empat, 1-1.

Tot just desprès al minut 8 un error defensiu en una jugada a pilota parada, els locals van rebre el que significava el 1-2, que acabaria sent definitu.

L’àrbitre, correcte i parcial, durant tot el partit, va ensenyar un total de 8 targetes, repartides 4 pels locals i 4 pels visitants, amb el que demostra la intensitat dels dos equips durant tot el partit.

Al tram final del partit un cop més, la falta de definició per part dels locals els va fer perdonar 2 o 3 gols, que haguessin suposat l’empat com a mínim.

Partit emocionant i intens, on el resultat no justifica el joc dels locals.

CE ODENA: JAMES,CHAPI, CESC, BORJA, JOSe, XAVI VALLS, RAMON, CHEMA, TONY HERVILLA, DANI, EDU, MARC, VICTOR, DIEGO,GERARD, POL

CF SUBURENSEGERARD, SENTIS, JUAN GAZQUEZ, SERGIO, CANDEL, MARTIN, MARIO, GRANADOS, ERIC, JOAN, XAVI, MARC, ,ALBERT, ORIOL, DANI, JALIDO

Eduard Gil

Capellades 2 – Moja 0

Important victoria a casa en un partit molt serios del capelldes en totes les lineas el parti va començar molt be per els locals i Xavi Rovira aprofitant un refus del porte va avançar els locals. Despres d' aquet gol el Capellades va continuar dominant el partit i tenin alguna aocasi que altre de gol pero sense estar gaire encertats de cara a porta. En els ultims minuts de la primera part despres d' una gran jugada d' equip Anton Xavi amb un impresionat xut de fora l' area va fer el 2-0. A la represa el visitants van avançar les lineas i crean forces ocasions de gol pero la bona actuacio del porter i la defensa local van impedir que els visitants marquesin i fruit d' aixo els locals van tindre diverses ocasions de gol a la contra que no van saber resoldre devant el porter visitant.

C.F. CAPELLADES: Fede, Juanma Palomino, Oscar, Toni Sanz, Isaac, Miguel, Xavi Rovira, Anton Xavi, Isra, Uri i David Palomino. Tambe van jugar: Maside, Pau, Ochoa, Montferri i Jordi.

A.E. MOJA: Jordi, Pere, Eric, Palau, Junyent, Del Aguila, Edgar, Alvar, Joan, Xavi i Esley. Tambe van jugar: Dani, Miguel, Ruben, Pau, David, Reta i Ramon.

Arbitre: Raul Hernandez Pamplona.

Gols: 1-0 Xavi Rovira, 2-0 Anton Xavi

Miquel Jiménez

Carme 3 - Vista Alegre 1

En un inici de partit força igualat, als primers 25 minuts el Vista Alegre ha tingut algunes oportunitats tot i que n'ha pogut materialitzar cap, cosa que ha donat per a què amb un contraatac el Vista Alegre marqués l'1-0. després del gol, s'ha equilibrat bastant el partit amb un marcador immòbil fins a la segona part.

Després del descans, una penalt sobre Rafa ha estat transformat per Frank en l'1-1, al minut 15, que l'ha seguit un error en defensa dels visitants creant un segon penalt, aquest en contra, que el Carme l'ha aprofitat per marcar en 2-1.

Tot i diverses ocasions de gol, amb 5 pilotes al travesser, el Vista Alegre no ha sabut canviar el marcador, qui hoha fet ha estat el Carme arran d'una nova falta contra els locals. El resultat final 3-1.

Carme: Jose Enric, Marc, Umbert, Francesc, Josep, Jorge, Martí, Eduard, Albert, Àlex, Sergio

Mario, Jordi i Juan.

Vista Alegre: David, Jesuli, Chesco, Chiqui, Manolo, Fran, Cristian, Raúl, Rafa, Olmo, Valiente