Golejada de l’H.C Piera davant el Bell-Lloc / Mala sort a 1a Catalana

CP Bell-lloc 3-HC Ceràmica Piera 8

Diumenge, 16 novembre 2008. 17:10. Redacció AnoiaDiari.
Molt bona primera part e l’equip pierenc amb un clar resultat d’1-4, amb gols de Jordi Mata, Ferran Guimerà i per partida doble d’Edu Gay. Destacar l’actuació de Lluís Nache aturant vàries jugades cara a cara amb els davanters del Bell-Lloc.

CLASSIFICACIÓ 1a Catalana

RESULTATS 1a Catalana

La segona part ha començat amb un gol de l’equip local, però els anoiencs mantenien les ganes i l’ímpetu de guanyar el partit, que han arrodonit amb quatre gols més, repetint Mata i Guimerà, un més de Carles Expósito i un gran gol de Litus.

La victòria arriba en un moment clau de la temporada en què el Piera aixeca amb orgull el cap en el que venia sent un inici fluix de la temporada. Amb aquesta victòria el Piera continua a la zona de descens però a només un punt de sortir-ne.

El proper partit del Ceràmica Piera serà a casa, dissabte dia 22 a 2/4 de 9 del vespre, contra el Reus Deportiu.

Mala sort pels anoiencs del grup A de Primera Catalana

Els equips de la comarca de 1a catalana no han tingut tanta sort en les competicions d'aquest cap de setmana.

Primera derrota de l'Himel Capellades a la pista del Sentmenat per 4-1. Tot i el resultat, els capelladins continuen tercers en la classificació, empatats a punts amb el segon, el Reus, que està en posició d'ascens.

Empat a 3 fora de casa pel Petromiralles Igualada HC B amb el Pla de Santa Maria. És el tercer empat pels igualadins, però es mantenen quarts per la cua, en posició de descens.

Derrota també pel Masquefa, també fora de casa però molt ajustada. 4-3 davant de l'Olesa. Malgrat la derrota els de Masquefa continuen en una molt bona posició, sisens a la taula.

I una nova derrota pel HC Montbui, a casa davant el primer del grup, CP Monjos. Tot i el resultat (2-5) es manté a la meitat de la taula, en la novena posició.