PUBLICITAT

Golejada de l'Igualada d'hoquei en la lliga europea

PROINOSA IHC 8 - QUÉVERT 1

Diumenge, 16 novembre 2008. 18:40. Redacció AnoiaDiari.
8 gols els que ha encaixat aquest cap se setmana el Quevert a Les Comes en la segona jornada de la lliga europea. Es tracta dels tres primers punts, la primera victòria de l’Igualada en jornada de Champions que manté els arlequinats en la tercera posició del grup B, darrera del Porto i el Noia Freixenet i per davant del mateix Quevert, que tanca el grup.

Amb Lluís Tomàs a la porteria, l’Igualada ha sortit amb ganes de sentenciar d’hora el partit. I així ha han començat perquè al minut 5 Pelicano avançava els arlequinats i seguien diverses i molt bones ocasions de gol per part dels de casa. Però només amb les ganes no n’hi ha hagut prou i amb l’1-0 s’arribava a la mitja part i amb l’Edu lesionat per un remat de Baliu que li ha anat a la cara.

A la segona part ha arribat el gol dels francesos i semblava que es complicava el partit. No ha estat fins al 2-1, el segon gol de Pelicano, que ha tornat l’optimisme entre els igualadins. Ha seguit un 3-1 a càrrec de Marín i la resta han anat caient davant un Quevert que havia perdut tota esperança.

Creus i Marín en tres minuts han convertit el marcador a un 6-1 que no deixava espai als dubtes, i han estat ells mateixos, qui amb el hat trick de la temporada cadascun, han portat els arlequinats al final del partit amb un magnífic 8-1

El PROINOSA ha aconseguit els 3 primers punts a l’europea, mentre el Porto i el Noia en tenen 4, i el Quevert es queda amb 0 punts.

PROINOSA IHC 8 Ll. Tomàs, Navarro, Creus (3), Edu i Pelicano (2), equip inicial. Marín (3) i Baliu. Busquets, Balagué i M. Muntané.

QUEVERT 1 Gelebert, Maturano, Hamon, Haveline (1) i Camps, equip inicial. Martínez, Sturla, Morvan. Picquet

GOLS: 1-0 Pelicano (m 5). SEGONA PART. 1-1 Haveline (m 6.20), 2-1 Pelicano (m 8.14), 3-1 Marín (m 16), 4-1 Creus (m 17.36), 5-1 Marin (m 18.09), 6-1 Creus (m 18.50), 7-1 Creus (m 23.24), Marín 8-1 (m 25).