Gran partit de l'Igualada d'Hoquei fora de casa

LLORET 0 - PROINOSA IHC 4

Diumenge, 23 novembre 2008. 17:59. Redacció AnoiaDiari.
Un Igualada organitzat, amb el capità de baixa, ha demostrat que es pot deixar la porteria a 0 fora de casa. Important la victòria a casa del Lloret que fa pujar els nois de Joan carles fins al quart lloc de la taula.

Resultats tots els equips de l'IHC

CLASSIFICACIÓ

RESULTATS

EL Proinosa ha començat amb bon peu, amb la possessió de la bola, però en els primers minuts de joc, no hi ha hagut superioritat per part dels igualadins i el marcador no ha fet un primer canvi fins al minut 14. Precedia al gol una pilota al pal de Pelicano qu de l'embranzida ha topat amb la tanca, un xoc que per sort no no ha portat més conseqüències que el cop. Així al minut 14 Marín ha enviat a la xarxa un servei de falta.

El marcador s'ha mantingut perillosament amb el 0-1 la resta de la primera part ja que els àrbitres han anulat el que hauria estat el 0-2, marcat per Creus, entenent que l'Edu (que esperava la bola al segon pal, lluny del porter) era dins de l'àrea de protecció i feia nosa.

El 0-1 s'ha mantigut novament a la segona part, uns minuts en què el Lloret mantenia la il·lusió per l'empat, però al minut 9, un remat de Navarro ha permès el 0-2. S'ha trencat el partit als pocs minuts, joc de Ton i Navarro que ha fet una assistència a Edu. 0-3.

A partir d'aquí el domini igualadí s'ha fet palès durant els següents 12 minuts, fent anar de corcoll a un Lloret que no tocava bola i que s'ha empassat el 0-4 després d'una bona jugada de Navarro (novament) amb assistència de Creus.

Una nova victòria dels arlequinats que els porta al quart lloc de la taula. Més detalls al bloc d'IHC

LLORET 0 (0/0) Serra, Cortijo, Casalí, Lladó i martos, equip inicial. Crespo.

PROINOSA IHC 4 (1/3) Balagué, Navarro (1), T. Baliu, Edu (1) i Pelicano, equip inicial. Marín (1) i Creus (1). Ll. Tomàs, Busquets i M. Muntané.

GOLS 0-1 Marín (m 14). / 2.a part 0-2 Navarro (m 9), 0-3 Edu (m 13), 0-4 Creus (m 20).