L'Hormipresa cau davant un River Andorra molt superior

B.C. RIVER ANDORRA 104 - HORMIPRESA CBI 73

Diumenge, 15 març 2009. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
L'Hormipresa Igualada ha marxat d'Andorra amb la cua entre cames. Tot i la bona arrencada del partit, els blaus han vist de seguida que el River, amb 7 victòries consecutives, és possiblement un dels millors equips del grup. Així ho ha reconegut l'entrenador dels igualadins M.A Gómez, que valora l'esforç dels blaus però sap que costarà passar la mala ratxa. La setmana vinent tenen un altre enfrontament complicat, contra l'UGT Aragó, a Monzón.

Estadística de l'equip

River - Hormipresa

Parcials

B.C. RIVER ANDORRA 24 28 25 27

HORMIPRESA BÀSQUET IGUALADA 18 16 15 24

El partit començava bé pels igualadins, que als tres primers minuts guanyaven per 2 a 9, però ja no han tornat a posar-se al davant del marcador perquè el River els ha estat superior durant la resta de partit.

M.A. Gómez, ha assenyalat la superioritat física dels andorrans com un dels grans problemes amb els que s'ha trobat l'Hormipresa. "Físicament són molt superiors, ens han pressionat amb força a darrera i ens han passat a davant, amb forma i amb encert".

L'entrenador igualadí ha lamentat el poc paper dels blaus, ja que "al 3r quart el partit ja estava decidit. De totes maneres han arribat a marxar de 40 punts i hem pogut retallar gairebé deu punts al final, quan han baixat una mica el ritme".

S'ha fet el que s'ha pogut però no n'hi ha hagut prou, però és que com reconeixia el mateix entrenador, "es tracta del millor equip de la categoria, porta 7 victòries seguides, és molt superior a molts equips del grup".

La setmana vinent els igualadins es desplaçaran fins a Monzón, per encarar un partit complicat. L'UGT Aragó ha vist aquesta setmana una segona derrota i no perdonarà un partit a casa. Es tracta d'una pista difícil, amb molta pressió per part de l'afició "manya".