L'Igualada CF treu un empat d'un partit molt travat

CF Montanyesa 2 - CF Igualada 2

Diumenge, 22 febrer 2009. 18:30. Redacció AnoiaDiari.
El CF Igualada ha sumat un sol punt aquest cap de setmana en un partit complicat, més per les característiques del camp que pel propi equip contrincant. Tot i que el Montanyesa està quatre llocs per damunt dels igualadins, des de l'equip blau asseguren que haurien fet un millor partit si haguéssin jugat en un camp més gran i amb més possibilitats de joc.

RESULTATS

CLASSIFICACIÓ

Partit molt travat amb el que s'ha trobat aquest cap de setmana l'Igualada de futbol. un camp petit, el del Montanyesa, que els dificultava el joc, ja que normalment tenen un joc més creatiu contra un equip local amb un joc molt més directe.

La primera part ha estat força fluixa per part d'ambdós equips, amb algunes opcions per part dels igualadins que s'han quedat en res. De fet han estat els locals els que s'han avançat al marcador a només 30 segons de l'inici del partit. Un joc força precís però poc efectiu ha portat els dos equips a la mitja part, amb un Igualada que es tancava als vestidors preocupat.

Convençuts i amb ganes de l'empat els igualadins han sortit una mica més centrats a la segona part. EL gol de l'empat, però, no ha arribat fins al minut 20, Cristian ha recuperat una pilota perduda del Montanyesa a la sortida d'un lateral i ha estat l'Enric el que ha convertit el marcador a l'1-1.

Minuts després els locals s'han tornat a avançar amb una errada "tonta" en què Pablo plantava la pilota per sacar una falta sense veure que tenia per darrere a un punta que li roba l'esfèrica i marca el 2-1.

El gol de l'empat definitiu ha arribat als darrers minuts de joc, amb un penal provocat per Enric i que Pedrito ha convertit en el 2-2 final.

La setmana vinent l'Igualada torna a jugar a fora, contra el Tàrrega, 6è en la classificació. La posició dels igualadins en 16è lloc, depèn a hores d'ara el partit entre el Morell i el Tortosa, si aquest últim guanya, els "pren" el 16è lloc i els igualadins baixarien una posició.