L'Igualada femení cedeix l'empat

PBB La Roca 2 - CF Igualada 2

Dilluns, 26 març 2012. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
Partit estranyament complicat per les noies de l'Igualada que va començar molt bé i es va anar embolicant de mica en mica, acabant amb un empat a dos gols com a resultat final, en el què havia de ser un partit plàcid per les noies de Santi Ramos.

La Mariona lluitant entre dues rivals

La Mariona obria el marcador al minut 3 al rebre una sacada llarga de la Noelia. Les coses es posaven de cara per les igualadines que semblava que no havien de tenir problemes.

De mica en mica, però, el joc es va anar fent més tosc i cada vegada costava més que les blaves lliguessin jugades. No va ser fins gairebé al final de la primera part quan la Laura, en una internada per la banda guanyava la línia de fons i enviava un xut creuat que la portera no aconsegueia aturar i significava el 0-2 a favor de l'Igualada.

La segona part va ser encara més travada que la primera, amb poques jugades imaginatives i molta lluita, encomanant-se del joc pobre de les locals. Així, aquestes aconseguien marcar al minut 7 amb un bon xut de lluny i malgrat que l'Igualada va tenir diverses oportunitats que no es van materialitzar, l'empat va arribar al darrer minut de partit.

Proper partit

Dissabte vinent a 2/4 de 7 de la tarda, l'Espanyol, líder de la categoria, visita Les Comes.

CF IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert, Janet Mendoza (Alba Martos 46'), Carla Navarro (Jèssica 76'), Mireia Toldrà (defenses) Araceli Barroso, Jèssica Pablos (Maria Solé 46'), Judit Pablos (centrecampistes), Mariona Marsal, Laura Queraltó (Marina 76'), Marina Salanova (Teresa Rovira 59') (davanteres) Entrenadors Santi Ramos i Paco Pablos

PBB LA ROCA: Paula Jayme, Marta Díaz, María López, Carla Atienza, Marta Cot, Ana María Cayuela, Ainhoa Cano, Judit Perramon, Jennifer Porras, Tamara Figueras, Mirian González. Suplents: Nuria Galiano

GOLS: 0-1 Mariona (3'), 0-2 Laura (45'), 1-2 Ana María (53'), 2-2 Tamara (89')

ÀRBITRE: Bilal Kahouach – Assistents: David Gil Estebanez, Juli Caña Pérez

INCIDÈNCIES: Targetes grogues a Ana María (40') Elena (71') Mariona (83'). Vermella a Eli (44')