L'Igualada femení resol en tres minuts

F.C. CERDANYOLA, 0 – C.F. IGUALADA, 5

Diumenge, 1 març 2009. 22:00. Redacció AnoiaDiari.
L’Igualada femení ha resolt amb facilitat un partit que no ha tingut massa història contra un dels equips de la part baixa de la classificació. Dos mesos amb poca competició a causa dels partits suspesos, no són gaire bon bagatge per afrontar la part més dura de la temporada que arriba aquest mes de març.La visita al camp del Cerdanyola, ha servit perquè l’Igualada agafés una altra vegada el fil de la competició.

Només es portaven 7 minuts de joc quan una falta a l’esquerra de l’atac de l’Igualada la llença la Mireia Toldrà directa al fons de la xarxa.

Només dos minuts més tard, una pilota robada per la Mar Jorba li arriba a la Carola que fa una vaselina que la portera no pot aturar. Pujava al marcador un 0-2 que no ha durat ni un minut perquè la Diana per la dreta ha afusellat la portera i ha fet el 0-3.

Amb aquest resultat, les noies del Cerdanyola han baixat, sobretot físicament però sense deixar d’intentar-ho i l’Igualada ha començat a fer un futbol de contenció, una mica embolicat però que ha servit per tallar qualsevol aspiració de les verdes.

Al minut 26, l’Elena treu una falta en defensa, la Mireia puja la pilota pel mig i la Carla rep a la frontal, regateja la portera i marca a plaer el 0-4 amb el que s’ha anat al descans.

A la segona part, el Santi Ramos ha fet debutar una altra noia procedent del futbol 7, amb l’objectiu d’anar preparant aquestes jugadores per l’any vinent. En aquesta ocasió la Núria Manils ha defensat amb encert una posició al mig del camp.

La segona part ha estat d’un futbol travat, poc vistós i amb poques ocasions per al Cerdanyola i algunes per l’Igualada. El gol de la Diana quan faltaven 8 minuts per acabar el partit ha estat el més destacable.

Han jugat: Noelia Garcia (portera), Elena Alert, Clara González, Yaiza Moratilla, Alba Rosich, Maria Sayavera, (defensa), Núria Manils, Carola Monrabà, Ariana Pozuelo, Èlia Sallés, Mireia Toldrà (centre del camp) Sara Bergadà, Carla Corbella, Mar Jorba, Diana Pérez, Marina Salanova (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Manolo Ramos.