L'Igualada goleja el Voltregà i puja al 5è lloc de la taula

VOLTREGÀ 1 - PROINOSA IHC 4

Dimecres, 11 febrer 2009. 11:37. Redacció AnoiaDiari.
Jornada important la disputada aquest dimarts a l'OK Lliga. És la número 23 i ja només en queden 7 per acabar la fase regular. El més destacat és que els quatre primers classificats han obtingut la victòria i que la zona de descens es comprimeix amb la victòria del Maçanet. Els de Sant Hipòlit han caigut golejats a casa per l'Igualada (1-4), un equip arlequinat que ara avança el Noia i es posa cinquè.

imatge d'arxiu

Una primera part molt travada, amb un joc lluitat però poc vistós, ha arribat la primera opció per la banda igualadina, tot i que no han sabut aprofitar el penal. I han estat els de Voltregà els que han inaugurat el marcador, amb un remat de Bargalló al minut 12. L’altra oportunitat clara dels locals no ha arribat fins al darrer minut del primer temps, en un penal magníficament aturat per Balagué.

Els ànims de Joan Carles als vestidors han fet sortir un equip convençut de la remuntada i així ho han demostrat, i Edu ha marcat l’1-1 quan no portaven ni un minut de joc.

Un nou penal aturat per Balagué ha seguit donant ales als arlequinats, i al minut 7, els igualadins s’avançaven amb l’1-2, a mans de Creus. Al minut 12, el gol històric del partit que ha marcat Edu, un gol, com ha recordat el periodista Manel Buron en la seva retransmissió, 3.200 de l’IHC a la lliga.

El resultat definitiu l’ha sentenciat en Ton Baliu al minut 16, tot i que ell mateix ha tingut encara un parell més d’oportunitats per fer créixer el marcador.

3 punts més pel PROINOSA Igualada que ara s'haurà de concentrar en el partit de la Lñiga Europea contra el Quevert.

VOLTREGÀ 1 (0/1) Puigbí, Uribe, Vives, S. Teixidó i F. Bargalló (1), equip inicial. G. Teixidó i Moles.

PROINOSA IHC 4 (0/4) Balagué, Creus (1), Busquets, Baliu (1) i Edu (2), equip inicial. Pelicano, Marín. Ll. Tomàs i J. Raja.

GOLS: 1-0 Bargalló (m 12.16) SEGONA PART. 1-1 Edu (m 0.29), 1-2 Creus (m 7.25), 1-3 Edu (m 12), 1-4 Baliu (m 16.45).