L'Igualada Rigat guanya a Arenys de Munt i puja a la sisena posició

Els arlequinats vencen (3-5) amb una gran remuntada a la segona part

Dilluns, 21 novembre 2022. 19:02. Redacció AnoiaDiari.

Després d'una derrota contra el Voltregà i un empat davant el Girona, l'Igualada Hoquei Club es va retrobar diumenge amb la victòria, després de vèncer en un bon partit a la pista del C.E. Arenys de Munt per 3-5.

Els igualadins es van endur els tres punts gràcies a una gran segona part, quan van donar la volta al marcador. A la mitja part, els arlequinats perdien 2-1, amb un gol de Gerard Riba. A la represa l'Igualada va encadenar tres gols seguits, un de Bernat Yeste i dos de Nil Cervera, amb els que van donar la volta al marcador. L'avantatge es va consolidar amb un nou gol, el 2-5, d'Oril Llenas. Els locals, al darrer minut, feien el 3-5 que acabaria sent el definitiu.

Amb aquesta victòria els igualadins pugen a la sisena posició, amb quatre victòries, dues derrotes i un empat.

Dissabte, a les 20:30 h, l'Igualada rebrà a les Comes el PHC Sant Cugat, que actualment ocupa la desena posició a l'OK Lliga.