L'Igualada Rigat HC es proclama Campió de la WSE Europe Cup 23/24 després de vèncer el Follonica Hockey

Després de 25 anys, l’equip igualadí torna a assaborir la glòria d’un títol europeu en derrotar el Follonica Hoquei italià per 4 gols a 2

Dilluns, 15 abril 2024. 00:00. Anoiadiari.

Aquest diumenge, amb el pavelló de les Comes ple a vessar i un Nil Cervera estel·lar, els homes de Marc Muntané van derrotar el Follonica per 4 a 2 i es van emportar la primera Europe Cup de la seva història.

Nil Cervera va iniciar el matx amb un gol als 8 minuts, culminant amb una destacada actuació en anotar un total de 4 gols. Va augmentar l'avantatge a 3-0 abans del descans amb un xut llunyà formidable. En el segon període, va completar el seu brillant exercici amb el seu quart gol. El Follonica Hockey, sense rendir-se, va aconseguir escurçar distàncies amb dos gols de Davide Banini, l'últim després d'una targeta blava per a Cervera, i va deixar el marcador final en 4-2.

Aquesta victòria marca una fita a la història de l'Igualada Rigat HC, que, després de 25 anys des de la seva última gesta europea, torna a alçar un trofeu a l'emblemàtic escenari de Les Comes a Igualada.