L'Igualada Rigat tomba el Lleida i fa un pas de gegant cap a la salvació

Els 300 espectadors de les Comes acompanyen a l’equip en una victòria decisiva

Dilluns, 17 maig 2021. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Els arlequinats van firmar aquest diumenge una victòria determinat per al seu futur en el partit contra un dels ossos que quedaven al seu calendari. L'equip de David Cáceres ha de jugar ara dos partits contra el Palafrugell i el Lloret, que també lluiten per salvar-se.

Amb un 'hat-trick' de Roger Bars, l'Igualada Rigat va guanyar al Lleida Llista Blava per 4 a 3. La gran tarda del vilanoví, impulsat pels seus companys i pel públic de les Comes, situa als arlequinats a tocar de la permanència automàtica, sense dependre de la rifa del 'play-out'. Per això, han de guanyar al Palafrugell (que és a dos punts per sobre) i al Lloret.

Va ser un partit on es va patir fins al darrer instant. Els igualadinistes van remar la primera part contra un Lleida que també va tenir les seves opcions. Fins al minut 22 no va poder marcar l'equip anoienc, amb una diana de Palau, un xic afortunada després d'un rebot. Amb l'1 a 0, es va anar al vestidor. A la represa, amb els 300 espectadors bolcats amb l'equip, Bars va fer el seu primer gol, però els de Ponent van retallar distàncies primer i van empatar a dos després. Aquí va aparèixer de nou la figura de Roger Bars, que va transformar dos penals. El gol lleidatà, també de penal, de Selva, va fer que els darrers segons de matx es fessin eterns, però la victòria es va quedar a casa.