L'Igualada suma, poc, amb un empat a casa

CF Igualada - Sant Cristòfol

Diumenge, 26 abril 2009. 20:00. Redacció AnoiaDiari.
Els jugadors de l'Igualada han protagonitzat un partit complicat i estrany aquest cap de setmana. EL primer i únic gol dels visitants s'ha produït en un penal inexistent però han aconseguit empatar a 10 minuts del final. Tot i que no és el millor resultat que podien haver tret, els igualadins s'han de conformar amb un punt,i amb la importància de sumar.

CLASSIFICACIÓ

L'Igualada CF en un partit anterior

La primera part ha estat molt fluixa pels locals. Els igualadins no acabaven de controlar el joc perdent moltes pilotes davant un rival molt tècnic i molt veterà.

El primer i únic gol del Sant Cristòfol ha arribat com una visió. L'igualadí Paquito controlava la pilota a dins l'àrea quan una entrada del davanter, amb falta, l'ha fet caure a terra, tocant la pilota amb la mà. Targeta groga i penal, que s'ha convertit en el 0-1.

Durant la segona meitat els igualadins han estat més en el joc, millorant joc i intensitat però sense acabar de jugar del tot bé. Han tingut força arribades a l'àrea contrària, sobretot de l'Enric que ha rebut moltes faltes, cap assenyalada pel col·legiat. No ha estat fins al minut 80, quan amb una entrada amb profunditat de l'Enric ha acabat amb un remat a l'esquadra de Gerard, l'1-1 definitiu.

La setmana vinent els igualadins es desplaçaran a Tortosa, un viatge llarg que sol descol·locar a l'equip.