TORNAR

Igualada torna a premiar els esportistes "excel·lents"

L’Ajuntament d’Igualada obre una nova convocatòria dels Premis Excel·lència Esportiva

esports
Dijous, 14 juliol 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Per cinquè any, l'Ajuntament d'Igualada vol fer un reconeixement als esportistes individuals d'elit de la ciutat, que hagin participat en competicions internacionals o de màxim nivell. Aquests premis "estan destinats a aquells esportistes individuals igualadins que hagin estat federats en un esport individual, hagin participat en competicions oficials de categoria absoluta organitzades o emparades per la Federació Esportiva corresponent i s'hagin obtingut algun resultat final en esdeveniments esportius que s'estableixen en els criteris per ser puntuable en la temporada que hagi finalitzat completament el dia 31 de desembre de 2021."

Els guanyadors de la primera edició dels premis, el 2018.Des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Igualada han assenyalat que "la valoració de cada esportista es farà seguint una taula de puntuació per cadascuna de les competicions on s'hagin obtingut resultats. Aquest any es divideix la puntuació en competicions en l'àmbit Estatal, Europeu, Mundial i Jocs Olímpics, essent aquesta darrera la màxima puntuació possible. El procediment de tramitació es farà, preferentment, de forma telemàtica, des de l'apartat e-tràmits del web municipal (tramits.igualada.cat), on es podran consultar les bases i la documentació a presentar."

La regidora d'esports, Patrícia Illa, ha destacat que "es tracta de reconèixer el talent, l'esforç i els èxits d'aquells esportistes que destaquen en disciplines individuals, havent acreditat resultats i títols importants durant el darrer any". Illa ha recordat que l'Ajuntament ha "pogut ajudar a grans esportistes com estat la corredora de muntanya, Laura Orgué o bé l'atleta de muntanya i esquiador de fons, Pol Makuri; o el jugador de moda del tenis taula, Joan Masip".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.