PUBLICITAT

L'igualada de vòlei perd contra el segon

ÒSCAR PASTISSER IGUALADA VC 1- GUERIN C.INEF LLEIDA 3

Dilluns, 24 novembre 2008. 16:16. Redacció AnoiaDiari.
El passat cap de setmana, l’equip sènior masculí s’enfrontava amb el Lleida al pavelló de les comes. Després de la victòria de l’anterior partit, els igualadins volien agafar empenta i començar a sortir del forat on es troben. Realment, però, es van trobar amb un gran equip que els va superar clarament.

Probablement, el lleida és l’equip amb la millor defensa de la lliga i això obligava als igualadins a finalitzar les jugades amb atacs contundents. En moltes ocasions això no va ser possible a causa de les dificultats en que es van trobar per construir la jugada. En definitiva, els iguladins no es van mostrar, novament, com un equip sòlid i van cometre masses errors.

Els parcials dels sets van ser: (20-25/25-22/20-25/13-25/0-0).

Altres resultats

C.V.MONJOS “B” , 3 – PINTURES PLANELL IGUALADA VÒLEI CLUB, 2

Diumenge passat el sènior femení del Pintures Planell Igualada Vòlei Club es va deplaçar fins a Santa Margarida i Els Monjos per enfrontar-se contra el C. V. Monjos “B”.

El partit va començar amb domini igualadí. Només començar l’Igualada va fer un parcial de 0-8 a favor per les nombroses errades de les rivals. Les igualadines anaven tranquil•les a fer el seu joc mentre que els Monjos estaven molt desconcentrat. Això es veia al marcador ja que l’Igualada va arribar a tindre 12 punts d’avantatge. Tot i que al final del set semblava que el joc estava més igualat, els Monjos no va ser capaç d’atrapar a l’Igualada i aquest es va dur el set per 19-25.

Al segon set les coses van estar més igualades. El nivell de joc dels dos equips estava molt igualat i això feia que els punts fossin molt llargs i lluitat. Durant tot el set el marcador va anar igualat. Va ser cap a final quan les noies del Monjos van tindre una bona ratxa de punts amb la qual es van distanciar al marcador i van aconseguir guanyar el set 25-17.

El tercer set va estar encara més igualat que l’anterior. En aquest cap dels dos equips va aconseguir més de dos punts d’avantatge, diferencia amb la qual va acabar el set, 23-25, a favor de l’Igualada.

El quart set va començar amb la tònica dels dos anteriors. Molta igualtat tant a la pista com al marcador. Es veien bons atacs però sobretot bones defenses i jugades ben construïdes. El marcador va anar igualat fins al punt 14, va ser llavors quan les igualadines van tindre problemes amb la recepció d’un sac i, a més de perdre 7 punts seguits, van perdre la concentració. El set va ser pels Monjos per 25-17.

El tie-break va començar molt igualat. Tot just començar semblava que seria un set molt lluitat però arribat a la meitat de set les igualadines van cometre moltes errades que els Monjos aprofitava per sumar punts i distanciar-se prou com per guanyar el set per 15-8. I així l’Igualada perdia el partit per 3 a 2.

PINTURES PLANELL IGUALADA VC 0-3 ASFE SANT FRUITÓS

Dissabte passat, l'equip juvenil femení de l'IVC va disputar el partit corresponent a la setena jornada de Tercera Catalana.

Les igualadines van enfrontar-se al Gimnàs de Les Comes amb un dels rivals més forts i durs de pelar: l'ASFE Sant Fruitós, tot essent segon de la classificació. El resultat obtingut va ésser un contundent 0-3 per a les visitants.

Al primer set uns grans sacs per part del Sant Fruitós van debilitar l'equip local tant en el joc com psicològicament. El resultat d'aquests sacs van ésser males recepcions i un difícil ritme del joc igualadí. La tònica del segon set semblava la mateixa fins al final d'aquest, les jugadores van començar a revitalitzar-se i a jugar amb cap; es va dur a terme un bon joc. Sortosament, el tercer set va ésser molt diferent que el primer i el segon. Tot i que els potents sacs de les rivals no s'aturaven, la compenetració entre les locals i la concentració individual va permetre desenvolupar un bon joc a pista. Malauradament el set va concloure's amb un 23-25 a favor de les rivals tot enduent-se el partit cap a casa.

La setmana que ve les igualadines es desplaçaran cap a Vilafranca, l'únic equip que fins el dia d'avui han aconseguit guanyar.