L'igualadí Marc Ollé, campió estatal de curses d'ultraresistència

L’atleta es va imposar a la Trencacims de Paüls, en un recorregut de 75 quilòmetres

Divendres, 5 maig 2023. 18:53. Redacció AnoiaDiari.

L'igualadí Marc Ollé s'ha convertit en el quart corredor català en proclamar-se campió estatal de curses d'ultraresistència en les deu edicions del campionat. El corredor del GE Oliana, actual campió de Catalunya de la modalitat i de la Copa Catalana de Curses per Muntanya, era un dels favorits a la competició celebrada a la Trencacims de Paüls i va complir tots els pronòstics. Marc Ollé va aconseguir el triomf després de deixar enrere, en un trepidant final de cursa, Miguel Heras, que va quedar segon, per davant de Lluís Ruiz. La Selecció Catalana va guanyar en equips.

Marc Ollé va entrar en solitari a l'arribada, completant els 75 quilòmetres de cursa, amb un desnivell positiu de 5.300 metres i un desnivell acumulat de 10.600 metres, amb un temps de 8 h 57'42".