L’IHC suma un punt amb sabor a victòria a Reus

Reus 4 - Proinosa IHC 4

Dissabte, 17 octubre 2009. 00:00. Redacció AnoiaDiari.
El Proinosa IHC ha aconseguit sumar un punt amb sabor a victòria en la seva visita a la pista del Reus Deportiu, el líder provisional de l'OK Lliga. Un empat d'or que serveix als igualadins per guanyar confiança, però que podrien haver estat tres perquè l'IHC ha merescut més la victòria que els reusencs. Albert Balagué, que ha reconegut que portava uns quants partits millorables, ha estat clau per mantenir l'empat, en els últims segons d'un partit molt emocionant.

Classificació jornada 4 / FEP

Resultats jornada 4 / FEP

L'IHC ha arrencat un valuòs empat en una de les pistes més complicades de l'OK Lliga, Reus, gràcies a la seva eficàcia golejadora a pilota aturada i a la solidesa tàctica, corregint els errors dels últims partits. Tot i això, els arlequinats han merescut més que un rival força anàrquic.

El Reus-Igualada ha estat un matx molt emocionant, en part a causa del nou reglament. I és que les 20 faltes del Reus i les 17 de l'IHC han provocat uns segons finals d'infart, pel llançament de faltes directes per acumulació.

Els reusencs han estrenat el marcador al minut 5, per mitjà de Garcia. S'ha arribat al descans amb 3-2 a favor del Reus, però amb bones sensacions, després dels gols de Navarro (min. 11) i Edu (min. 13). Ja a la segona part, al minut 38 Creus aconseguia fer pujar el 3-3 al marcador.

A dos minuts i mig per acabar, Edu Fernàndez estavellava la pilota al pal i aquesta entrava més tard a la xarxa, però els àrbitres l'invalidaven. Hauria pogut ser el 3-4. No obstant, tot seguit era Mico Bertolucci qui avançava els roig-i-negres després d'anotar un penal forçat per Jordi Bolet. Era el 4-3.

En una nova falta directa per acumulació, aquest cop favorable a l'Igualada, però, Edu Fernàndez establia l’empat a 4, quan restava només un minut pel final. L'empat semblava fer certa justícia al vist damunt la pista, tot i que una decisió polèmica dels àrbitres podria haver donat la victòria als reusencs.

A nou segons pel final, l'arlequinat Baliu veia la targeta blava, i el Reus disposava d'una última falta directe. Per sort per a l'Igualada, un Albert Balagué molt motivat aturava aquesta jugada decisiva, deixant en empat el resultat. El porter igualadí culminava així una bona actuació, en un partit on ha anat de menys a més, amb moments brillants en la segona part.

El tècnic arlequinat, Joan Carles, s'ha mostrat satisfet amb l'evolució dels seus homes, però frustrat alhora per no haver aconseguit la victòria. 'Treballem per estar al 100% i per fer gaudir a la nostra afició' ha afirmat.

El proper partit serà contra el Vic, dissabte vinent a Les Comes, abans de visitar la pista del Liceo.

REUS DEPORTIU 4 (3/1) Trabal, Garcia (1), Negro, Caldú i M. Bertolucci (1), equip inicial. A. Bertolucci (2) i Molet.

PROINOSA IHC 4 (2/2) Balagué, Formatjé, Navarro (1), Edu (2) i Busquets, equip inicial. Creus (1), Torner i Baliu. Raja i Txus.

GOLS: 1-0 Garcia (m 4.58), 1-1 Navarro (m 11.23), 1-2 Edu (m 13.05), 2-2 A. Bertolucci (m 16.26), 3-2 A. Bertolucci (m 16.57). SEGONA PART. 3-3 Creus FD (m 12.28), 4-3 M. Bertolucci penal (m 23), 4-4 Edu FD (m 24)

INCIDÈNCIES: Una trentena de seguidors igualadins s'han desplaçat a Reus encapçalats pels membres de la sempre activa Penya Equip i Força que havia promocionat el desplaçament. S'han fet sentir entre els 900 espectadors que han assistit al partit. Els àrbitres Valverde i Martínez, casolans.