L'IHC tanca la temporada amb una gran victòria a domicili

CP Calafell 6 - Igualada HC 9

Diumenge, 17 juny 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest dissabte al vespre, l'Igualada Hoquei Club va jugar el seu últim partit d'OK Lliga de la present temporada. Després de la victòria del passat dilluns a Les Comes davant el Shum Maçanet els homes d'Ivan Sanz aconseguien mantenir-se a la lliga europea, i amb el triomf d'aquest últim partit ho han confirmat.

Bon final de temporada per a l'IHC

Aquest era l'últim matx per a l'entrenador Ivan Sanz i els seus jugadors eren conscients de la importància de l'enfrontament davant el CP Calafell, per tal d'acabar la temporada com a quarts classificats, a pocs punts del tercer i amb accès a la lliga europea.

Tot i així, el partit no va començar amb bon peu per als igualadins, que van veure com al primer minut els locals s'avançaven al marcador. L'IHC va sortir amb el cinc inicial format per Roger Fernández, Formatjé, Navarro, Edu Fernández i Ton Baliu.

Els arlequinats van saber contrarestar el gol primerenc del CP Calafell, i al minut 15 feien el gol de l'empat de la mà de Dani Rodríguez. Un minut més tard però, eren els calafellencs qui es tornaven a avançar amb un gol de Sergi Romeu.

L'atac igualadí continuava sent eficaç i Rocasalbas, al 17, tornava a empatar el partit. Minuts més tard, el marcador es tornava a moure, primer amb un gol d'Expósito (3-2) i després amb un de Baliu (3-3), pel que estàvem davant d'un partit molt igualat i amb molt bon hoquei. Abans del descans però, els locals es tronaven a avançar i marxàvem cap a vestidors amb el 4 a 3 al lluminós.

A la segona part va ser l'IHC qui va arribar amb encert a la porteria rival, primer de la mà de Rocasalbas, amb el 4 a 4, i segons més tard era Pelicano qui feia el 4 a 5, i així començava, doncs, una ratxa golejadora dels homes de Sanz.

Baliu tornava a arribar amb encert a porteria (4-6) i al minut 32, Pelicano de nou marcava el 4 a 7. Formatjé tampoc volia quedar-se sense acabar la temporada marcant, i dos minuts més tard feia el 4 a 8. Però qui arrodonia la golejada era Edu Fernández al minut 42.

Tot i així, el CP Calafell no donava el partit per acabat, i al minut 45, Dani López feia el 5 a 9, per acabar un minut més tard, altra vegada de la mà de López, amb el 6 a 9 definitiu.

Bon final de temporada

Així doncs, l'Igualada Hoquei Club ha finalitzat la temporada, amb un molt bona segona volta, acabant quarts a la classificació i amb accés a la lliga europea. Ara caldrà veure qui agafa les regnes de l'equip la temporada vinent i quina és la confecció final de la plantilla.