El III Circuit Milar Martinez de golf per parelles es decideix a Caldes de Montbui.

Dilluns, 14 setembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Es va disputar el passat cap de setmana, la cinquena i última prova del III Circuit de parelles Milar Martinez – Tecnocim al camp Sakura International de Caldes de Montbui. Les parelles participants, van disputar un recorregut de nou forats a dues voltes, sota la modalitat de fourball, durant la jornada de dissabte 5 de setembre.

III Circuit Milar Martinez de golf

Es van imposar en handicap fins a 40,4 (suma de handicaps dels integrants de la parella) Xavier Graells i Enric Sanz amb 42 punts. En handicap a partir de 40,5, Ricard i JUAN fuentes es van imposar amb 41 punts. Pel que fa la categoria scratch (sense hcp) Ramon Jardí i Juli Laplana, es van imposar amb 34 punts.

La classificació final del Circuit després de les proves disputades ha quedat de la següent manera, en categoria scratx, Ramon Jardí i Juli Laplana són els guanyadors amb 66 punts. En handicap inferior (fins a 40,4) Enric Sanz i Xavier Graells s’han imposat amb 90 punts seguits de Toni Batlle i Ruben Pérez amb 81 i Ramon Jardí i Juli Laplana amb 80. En handicap superior (a partir de 40,5), Anna Ravell i Manel Munné s’han imposat amb autoritat amb tres victòries de quatre proves disputades i amb 89 punts per davant Juan Haro i Jesus Haro amb 84 i Ricardo Gómez i Josep Salat amb 79 punts.

D’altra banda, ara la propera cita de competició de l’Anoia Golf Club serà el proper 19 de setembre amb la II Ryder Infantil Anoia Golf Club & Bon Àrea de Guissona i el 26 del mateix mes amb la penúltima prova del circuit de pitch&putt a Sant Jaume.