L'infantil B del CFI perd davant un bon equip

CF IGUALADA 2 - CE MANRESA 4

Dimarts, 24 novembre 2009. 16:45. Redacció AnoiaDiari.
Res a objectar de la victòria del Manresa davant l’equip igualadí, ja que es va mostrar com un conjunt més sòlid i format. Ben aviat es varen avançar en el marcador, amb un bon remat de cap després d’un centre des de l’extrem. Era la primera jugada de perill. El conjunt manresà es va fer amb el domini del partit i a l’Igualada li costava molt passar de mig camp amb la pilota controlada, intentant-ho amb pilotes llargues.

Infantil B. 1ª Divisió. Grup 9. 9ª jornada (22/11/2009)

CF Igualada: Pol, Juan, Xavi G., Prieto, Pregonas, Ezequiel, Joel, Xavi L.,Ronaldo, Edu, Guillem. Suplents: Jaume, Andrés, Oriol, Anselm, Marc, Joan.

CE Manresa: Muñoz, Gómez, Guarch, Rodríguez, Moratonas, Obradors, Cascante, Arroyo, Pérez, Herms, Ayala. Suplents: López, De la Viuda, Checa, Garrido, Priego, Palà, Zúñiga, Garrido

GOLS:

Min 7 0 – 1; Min 25 0 – 2 ; Min 28 0 – 3 ; Min 46 1 – 3 Joel; Min 66 2 – 3 Guillem (penalti); Min 70 2 – 4

Res a objectar de la victòria del Manresa davant l’equip igualadí, ja que es va mostrar com un conjunt més sòlid i format. Ben aviat es varen adelantar en el marcador, amb un bon remat de cap després d’un centre des de l’extrem. Era la primera jugada de perill. El conjunt manresà es va fer amb el domini del partit i a l’Igualada li costava molt passar de mig camp amb la pilota controlada, intentant-ho amb pilotes llargues.

El domini s’anà equilibrant cap el minut vint, i l’equip local crea tímides ocasions de gol, però el Manresa respón amb dos gols en tres minuts, amb contratacs. El marcador es posava molt costa amunt pels locals.

La segona part és més equilibrada en quan a domini, però l’Igualada sap aprofitar les seves oportunitats –poques per la solidesa de la defensa manresana- i encurça el marcador al marcar Joel d’un bon xut des de la frontal de l’àrea, i Guillem al transformar un penalti. Es buscava el miracle més amb el cor que amb bon joc, i només una acció aïllada podia fer pujar l’empat, però un contratac del Manresa en el darrer minut posa el quart i definitiu gol en el marcador.