Jordi Sala al Campionat d’Espanya a Albaida

Dimecres, 16 setembre 2009. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
El jove pilot odenenc del Moto Club Igualada, jordi Sala, va anar el cap de setmana passat a la localitat d’Albaida a València a celebrar la seva primera cursa del Campionat d’Espanya. Dels 60 pilots inscrits es classifiquen els 40 mes rapids, en els entrenaments cronometrats va aconseguir una cinquena posició.

A la primera màniga va tenir una mala sortida, això va fer que tingués que anar recuperant posicions endavant, i al final va acabar 12è.

A la segona màniga, es va veure involucrat en un embús a l’interior de la primera corba que va fer que a la primera volta passes en la 18ena posició, però després va aconseguir remuntar fins al 11è lloc.

La següent cursa d’aquest campionat tindrà lloc a la localitat d’Albox (Almeria) el proper cap de setmana.

Aquest mateix cap de setmana passat, es va celebrar l’Enduret de Solsona, una de les curses més difícils del campionat català. On el pilot anoienc i també del Moto Club Igualada, Joel Vives, després de lluitar per un dificultós “rally” complicat i amb pedres, va acabar en 9è lloc.