Jornada complicada pels equips del Dyser Totgraf Igualada

Victòria a 1a nacional catalana, la resta, derrotes

Dimecres, 18 març 2009. 10:55. Redacció AnoiaDiari.
El darrer ha estat un cap de setmana complict pels equips femenins de l'Hoquei Club Igualada. Mentre que el primer equips, a 1a Nacional Catalana derrotava amb golejada el SAnt Feliu, per 6-0, les noies de 1a catalana perdien per la mínima contra el Terrassa. Les més joves del Dyser Totgraf van tenir doble partit, divendres perdien contra Reus fora de casa i dissabte el Terrassa els marcava un 11-1 amb un equip amb jugadores de 1a catalana.

Sferic A - Igualada B

Sant Feliu - Igualada

1a. Nacional Catalana

CIPSA C.H.P. SANT FELIU - 0

Ivet Soler (P), Maria Miralda, Laia Falqués, Adriana Gutiérrez, Alba Oya i Maria Colom, Amaranta Fontcuberta, Alba Macià i Sheila Sanclimens (P).

IGUALADA H.C. “A” - 6

Laura Balaguer (P), Teresa Bernadas (P), Maria Díez, Aida Vera, Clara Ferrer, Laura Torres, Anna Gil, Jordina Galán , i Ivonne Copoví.

Arbitratge: Sr. J. Gómez. Correcte i sense influir en el resultat.

Possiblement parlarem del millor partit d’enguany. Les igualadines porten ja varies jornades desenvolupant el seu millor joc. L’equip està completament compenetrat i això s’està notant molt.

El partit va començar amb un domini abassegador de les noies d’en Xavi Claramunt. Però tot i disposar de diverses ocasions clares per posar-se per davant, la bona actuació de la defensa i portera locals, feia que el marcador no es mogués fins al minut 18’ 36”, quant la Peke va batre per primer cop la porteria rival. Les poques ocasions creades per les locals, van ser molt ben aturades per la Laura, que possiblement està travessant el seu millor moment de forma.

El descans va ser profitós per l’equip igualadí. Tant sols un minut i mig desprès de la represa altre cop la Maria Díez aprofitant un penal feia pujar el 0 a 2 al lluminós. Quaranta segons més tard era l’Anna qui assolia el seu primer gol i augmentava fins al 0 a 3 les diferències. Cap a la meitat del segon temps la Peke assolia el seu tercer “Hat Trick” consecutiu, posant el 0 a 4 al marcador.

Les igualadines gaudien estant sobre la pista i això es demostrava cinc minuts més tard quant l’Anna de nou aprofitava una excel•lent passada de l’Ivonne per fer el 0 a 5. Mancaven aproximadament cinc minuts i l’entrenador del Dyser-Totgraf donava entrada a la Teresa. L’equip en contes d’aguantar el resultat i recular, va demostrar que també se sent segur amb aquesta jove a la porteria i les poques ocasions, però clares, de que van disposar les locals al final del partit, van ser molt ben resoltes. Finalment i amb una preciosa jugada, trenada per tot l’equip, la “Yurdi” aconseguia arrodonir el 0 a 6 definitiu.

El proper partit: Es jugarà el diumenge dia 22 a les 12:45 hores, al pavelló de Les Comes envers el Bigues i Riells, que sempre es un difícil rival.

1a. Catalana

SFERIC TERRASSA - 2

Alessandra Mari (P), Mireia Carreño, Montse Gómez, Laia Ruiz, Sílvia Ferrer i Judit Milla.

IGUALADA H.C. - 1

Teresa Bernadas (P), Kelly Ordoñez (P), Carla Calleja, Aida Vera, Raquel Bernadas, Mònica Morros, Raquel Torres i Ivonne Copoví

Arbitratge del Sr. J. Marcos. Va permetre que ambdós equips es dediquessin a jugar.

Gols:

Primer Temps: min. 2’ 10” Montse Gómez 1-0, min. 19’ 45” Ivonne Copoví 1-1.

Segon Temps: min. 8’ 13” Mireia Carreño 2-1.

Dissabte al pavelló Maurina de Terrassa, es va poder veure un molt bon partit d’hoquei. Un partit jugat de poder a poder i molta emoció tot i que per el resultat pugui semblar el contrari.

Les joves jugadores del equip igualadí, van posar damunt la pista, sobretot en la segona part, el millor hoquei que ens han mostrat en el que va de temporada.

El primer temps les jugadores locals tenien més la bola però no creaven perill. Excepte en una desafortunada jugada per les igualadines, en que en un intent de passada de les locals, la bola desprès de tocar el peus d’una defensora igualadina, s’esmunyeix i enganya completament a la Teresa que veu, com res pot fer perquè aquesta arribi al fons de la porteria.

Fins al final del primer temps, la bola va de costat a costat amb perill. Però la manca d’encert i les bones actuacions de les porteres ho posaven molt difícil per ambdós equips. Finalment el premi per les noies del Dyser-Totgraf, que amb una magnífica jugada d’equip assolien l’empat amb que s’arribà al descans.

El segon temps va ser una replica del primer però potser en l’única errada important de la defensa igualadina, les locals assolien un mínim avantatge, que els seria suficient per arribar al final de l’encontre i assolir la victòria.

Els propers partits es disputaran el proper cap de setmana, divendres al vespre contra el Mataró (partit ajornat) i diumenge a les 10:45 envers el Bigues i Riells. Ambdós al pavelló de les Comes.

2a. Catalana

REUS DEPORTIU - 3

Anna Escofet (P), Laura Domingo, Teresa Mª Barberà, Marta Colom, Mònica Colom, Anna Garcia, Maria Saldaña i Mireia Martínez.

Ester Alamillo (P), Kelly Ordoñez (P), Sònia Morros, Mònica Morros, Sabina Alamillo, Rut Moya, Loide Egea i Raquel Torres.

Derrota injusta, la soferta per les més joves del DYSER-Totgraf el passat divendres a Reus. Aprofitant-se de d’una errada defensiva general, la millor de les jugadores locals assolia posar el 1 a 0 al marcador. Tot i això les igualadines es van refer i van crear una munió de ocasions. Les bones actuacions de la portera local, aconseguien evitar l’empat i sobrepassada la meitat del primer temps, les reusenques assolien el 2 a 0.

De nou les igualadines tornaven a posar setge a la porteria local, però altre cop les bones intervencions de la defensa feien impossible escurçar distàncies abans de descans.

El segon temps va ser un atac i gol constant de les igualadines, però la mala punteria i les bones aturades de la portera rival, impedien que la distancia s’escurces. Ans al contrari, les noies del Reus Deportiu aprofitaven una de les poques errades en defensa del segon temps per batre un cop més la porteria igualadina. Tot i la seva bona actuació, les dues porteres del Igualada H.C. res van poder fer per impedir la victòria local. Poc abans de l’acabament les igualadines per mitjà de la Mònica assolien el gol de l’honor.

Partit molt igualat envers el líder de la categoria, que des de la passada setmana ja te l’ascens assegurat.

Dissabte

SFERIC TERRASSA - 11

Ainoa Junyent (P), Mireia Carreño, Aïna Paredes, Judit Navarro, Sílvia Ferrer i Judit Milla.

Ester Alamillo (P), Kelly Ordoñez (P), Sabina Alamillo, Raquel Bernadas, Mònica Morros, Sònia Morros, Rut Moya i Loide Egea.

Arbitratge del Sr. J. Marcos. Deixant jugar molt, en la seva línia habitual.

Gols:

Primer Temps:

Min. 2’ 30” Judit Milla 1-0, min. 2’ 40” Judit Navarro 2-0, min. 2’ 50” Mireia Carreño 3-0, min. 4’ 30” Judit Milla 4-0, min. 9’ 29” Judit Navarro 5-0, min. 10’ 04” Judit Navarro 6-0, min. 11’ 01” Judit Navarro 7-0, min. 18’ 26” Mireia Carreño 8-0.

Segon Temps:

min. 4’ 27” Judit Navarro 9-0, min. 9’ 45” Mònica Morros 9-1, min. 12’ 28” Judit Milla 10-1, min. 13’ 09” Judit Milla 11-1.

El dissabte a les 18:15 hores es va disputar al pavelló Maurina de l’Sferic de Terrassa, el segon partit de la tarda entre les locals i el Dyser-Totgraf Igualada H.C. El partit va ser un desvergonyiment, per part de l’Sferic que va utilitzar a les tres millors jugadores del seu equip de 1ºa. Catalana durant quasi bé tot el partit. El resultat va ser un partit totalment desvirtuat de la realitat. El propi seleccionador nacional, Joan Soler present en el partit, així li feia veure al coordinador de l’equip egarenc.

Era tal la superioritat de l’equip local, que en els primers tres minuts, ja havien encarrilat el partit i cap a meitat del primer temps l’avantatge local era ja insuperable.

Això en una categoria, en que la raó principal és la formació, creiem que l’Sferic s’equivoca en el plantejament. De totes formes les igualadines de tot això n’aprenen i de cada derrota per dolorosa que sigui, n’extreuen quelcom de positiu.

Felicitar-les a totes per l’esforç que venen fent durant tota la temporada i esperar que esdeveniments com els del passat dissabte, no es repeteixin per el bé de l’hoquei.

El proper cap de setmana l’equip descansa.