Les jugadores de la U.D. Sant Maure inicien la segona volta amb victòria

UD. Sant Maure 3 - Cerdanyola 0

Dilluns, 9 febrer 2009. 22:11. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de setmana l’equip femení de la U.D. Sant Maure es va enfrontar al Cerdanyola del Vallès a l’Estadi Municipal de Santa Margarida de Montbui. Les joves jugadores van fer-se amb els tres punts del partit amb un molt bon resultat, 3-0, dominant pràcticament tot el partit, amb bones opcions davant de porteria.

L'equip femení del Sant Maure

Durant els primers minuts el Cerdanyola va dominar el partit fins que el San Maure va recuperar una pilota i en el contraatac Eli Majada provoca un penal que va ser transformat per Sara Santos. A partir d’aquí el San Maure va dominar el partit provocant vàries ocasions de gol amb poc encert.

La segona part va estar més igualada amb ocasions pels dos equips. Una bona jugada personal de Blanca Ardite va significar el segon per les jugadores de la U.D. San Maure i més tard Nuri Navarro va fer una perfecte assistència que va aprofitar de nou Blanca per marcar el tercer.

Les jugadores del Cerdanyola es van acostar a la porteria de l'equip local en un parell d'ocasions però no van aconseguir marcar. La semana vinent les jugadores es desplaçaran a Premià per enfrontar-se amb La Salle Premià.

Jugadores: Eva Miñano, Eva Cano, Cristina García, Alba Haro, Eva Reyes, Sara Santos, Araceli Barroso, Neus Torra, Eli Majada, Jessica Pablos, Judit Pérez, Blaca Ardite, Nuri Navarro, Anna Claver, Carla Valverde, Montse Tarrida, Aida Gómez i Mireia Prat.

Cos tècnic: Fermín González, Antonio Susín i Juan Busto.