El juvenil femení del C.Handbol Vilanova a la lliga catalana

Dimarts, 29 setembre 2009. 17:45. Redacció AnoiaDiari.
Després de tres dies de partits, tensió, nerviosisme, intensitat,… i sobretot molt d’handbol, l’equip juvenil femení del CH Vilanova es va classificar en segon lloc, la qual cosa li permetia jugar durant tot l’any a la màxima categoria de l’handbol català juvenil femení, entre els 12 millors equips de Catalunya.

El juvenil femení del C.Handbol Vilanova

Les fases organitzades pel mateix club, van comptar amb el Molins de rei, la Garriga i l’altre equip classificat el Sant Joan Despí. Les fases van donar el seu tret de sortida per part de l’equip vilanoví, on no es va començar amb massa bon peu, amb una derrota per dos gols, en un dels millors partits de totes les fases, sense cap mena de dubtes. El dissabte es va guanyar de forma cómode i diumenge amb molt patiment, el Vilanova va certificar el merescut passi a la lliga catalana.

CH VILANOVA 27 – H. SANT JOAN DESPÍ 29

Sense cap mena de dubtes el millor partit del cap de setmana, pel que fa a intensitat, joc i treball dels dos equips. El partit va començar dominat per un Sant Joan Despí molt més segur i sense gaire nerviosisme, a diferència de les locals. Amb un 6:0 molt agressiu, defensant, les vilanovines quedaven bloquejades en atac, la qual cosa feia perdre pilotes i com a conseqüència, fàcils contraatacs per les de Sant Joan. Cap al minut 50 de partit, les visitants se’n van anar del marcador de sis gols, però les vilanovines no van decaure i van seguir lluitant, per minimitzar la diferència de cara al goal average general.

CH VILANOVA 24 – H. LA GARRIGA 19

Gran primera part de les vilanovines, on el parcial de la primera part 15 a 5, reflexa el gran treball defensiu que van desenvolupar, i el ràpid joc a contraatac. A la segona part la relaxació i possiblement, pensant més de cara el decisiu partit de diumenge, les vilanovines es van deixar remuntar 6 gols, al final de partit però les vilanovines van certificar a base de bon joc i control el resultat.

CH VILANOVA 20 – MOLINS DE REI 19

Partit de fases. Aquest segurament seria el titular, un Vilanova molt nerviós que veia molt a prop la seva classificació, va jugar un dels partits amb més imprecisions, moltes pilotes perdudes, molts llançaments clars fallats, ... cosa que va permetre al hàbil conjunt del Molins aprofitar-ho per anar-se’n de bon principi d’un diferència de fins a 5 gols. A falta de 12 minuts per acabar el partit, les vilanovines perdien de quatre gols, però a partir d’aquest moment hi va haver un punt d’inflexió que va permetre a les vilanovines marxar i remuntar el partit, i classificar-se per la desitjada lliga catalana. Possiblement va ser el pitjor dels tres partits, però va quedar palès que l’equip va lluitar, es va esforçar, no van parar fins a aconseguir el seu objectiu. Moltes felicitats.

Des d’aquestes línies, agrair el suport del nombrós públic vilanoví que va convertir el pavelló en una autèntica olla a pressió, gràcies afició també.