PUBLICITAT

Les més petites del CFI recuperen la quarta posició amb una golejada

CF Igualada, 12 - Sant Feliu de Codines, 0

Dimarts, 9 abril 2013. 20:30. Redacció AnoiaDiari.
Victòria clara i contundent contra un equip molt inferior a les Igualadines, que no van oposar resistencia en cap moment.

Fotografia: Anna M. Zenon

A l'inici del partit, ja es podia preveure com acabaria, doncs al minut 16, el resultat ja era de 4-0 (tots marcats per la Maria Romero), que demostrava la clara superioritat de les locals. A mesura que passaven els minuts, els gols anaven caient, fins arribar al descans amb un clar 6-0.

A la repressa, l'Igualada, jugant la pilota des del darrera, va crear moltes oportunitats de gol, aprofitant-ne la majoria, arribant a la dotzena a la fi del partit.

Van marcar: Maria Romero (4), Ona Barron (3), Anna Torras (2), Berta Poch (1), Carla Laguna (1) i Carla Hurtado (1).

El millor, apart del resultat, és que les Igualadines recuperen la quarta posició a la classificació, a cinc punts del Bonaire, i a nou del Sant Gabriel, equips que han de passar per les comes abans de final de temporada. La temporada és llarga, i si les nostres petites continuen lluitant com ho estan fent, segurament acabaran la temporada ben amunt, com es mereixen.

IGUALADA, C.F.: Júlia Thompson, Berta Poch, Carla Hurtado, Jana Vila, Ona Barron, Maria Romero, Nekane Fernandez (Equip Inicial). Carla Laguna i Anna Torras. Entrenadores: Elena Alert i Judit Pablos.

SANT FELIU DE CODINES, C.F.: Andrea Torres, Claudia Mora, Lucia Gonzalez, Marta Codina, Maroua Taibi, Maria Llum Lopez, Meritzell Gil (Equip Inicial). Susana Marcos, Noelia Agra i Jana Rovira.