Els més petits del C.N. Igualada participen al Trofeu del C.N. Sitges

Divendres, 26 juny 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Dissabte passat, mes els més petits del Club Natació Igualada (CNI), els alevins (nens de 13 i 12 anys; nenes de 12 i 11 anys), benjamins (nens de 11, 10 i 9 anys; nenes de 10 i 9 anys) i els prebenjamins (nens i nenes de 8 anys), van anar fins a la piscnina del Club Natació Sitges per a celebrar el Trofeu d’Estiu que organitza cada any.

Aquest trofeu servia com a punt i final a totes les jornades de lliga de la temporada i com a tret de sortida a tots els campionats d’estiu, tant pels campionats de Catalunya, com pels de l'estat. Els nedadors del Club Natació Igualada hi van tenir una participació força destacada tot i patir moltes absències de darrera hora. Molts dels nedadors del Club es van classificar entre els tres primers de la seva categoria i van rebre la medalla pertinent, mentre que la resta van tenir un diploma de participació.

Entre els resultats més destacats tenim la segona posició de la Marta Salgado en la categòria aleví, la primera posició del Marc Fernandes en categoria benjamí, la tercera posició de la Irena Gual com a benjamí. Les marques aconseguides per tots ells han estat les millors de la temporada, cosa que demostra que tot el treball que s’ha anat fent dóna els seus resultats.

Ara ja només queden els diferents campionats per acabar una altra temporada. Començe els més petits amb la Final Territorial aquest mateix cap de setmana a la Piscina Sant Jordi de Barcelona. En aquest campionat i prendran part la Irena Gual (10 anys) i l’Alex Varea (9 anys).