Les noies del sènior A enceten la temporada amb una victòria

Escolapis Igualada 52 - Maristes M. Aramark35

Dilluns, 28 setembre 2009. 01:15. Redacció AnoiaDiari.
L’equip Escolapis Igualada ha encetat aquest diumenge la lliga a 2a Catalana amb una victòria a casa. Tot i que la classificació a aquestes alçades de la temporada no té massa dita, l’equip de Ricard Jubert ha estat el quart més anotador de la jornada.

L'equip de 2a Catalana - fotografia d'arxiu

A partir del minut 5 de la primera part, el conjunt local es posava per davant en el marcador, posició que no deixaria en tot el partit. A principis del segon període l’equip igualadí dirigit per Ricard Jubert, va arribar a assolir una diferència de fins a dotze punts, però el dur joc interior de les rivals va permetre reduir distàncies abans d’arribar a la mitja part (26-19).

Els dos últims quarts, gràcies a la intensitat i als canvis defensius, Escolapis Igualada va anar agafant avantatge en el marcador fins aconseguir una diferència final de 17 punts.

Per l’Escolapis van jugar: Alba Bautista (2), Laura Saiz (11), Rosa Queraltó (7), Sita Bertran (3), Blanca Biosca (4) – cinc inicial – Míriam Poch (9), Àlex Vives (6), Laia Sellarès (8), Marta Casanellas (2) i Laia Benito.