PUBLICITAT

Només dues victòries pels equips de l'Handbol Igualada

Cròniques de l'Igualada d'Handbol

Dimarts, 17 març 2009. 21:35. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de setmana la sort ha girat l'esquena als equips igualadins del Club d'Handbol. Només les noies de l'equip Infantil i de l'Sporting han afegit una victòria en aquesta passada jornada.

infantil masculí sporting

SÈNIOR MASCULÍ:

3a Catalana - Grup 2 (17a jornada)

Remosa Súria A 43 - Hotel Ciutat d’Igualada 22

L’Igualada rep un correctiu davant un Súria que aspira a l’ascens

L’Hotel Ciutat d’Igualada va rebre un sever correctiu (43-22) dissabte davant del Súria A, equip que co-lidera la classificació del Grup 2 i que camina amb pas ferm cap a les fases d’ascens. Els homes de Jordi Riba van presentar-se a la pista bagenca amb només nou homes, dos dels quals juvenils, i van notar la falta de recanvis a la banqueta. En tot moment, el Súria va ser molt superior als igualadins, que van fer un mal partit, amb moltes errades en les passades.

Pel CHI van jugar: Hilari Canales i Àngels Arias(porters), David Cubí, Gerard Perramon, Esteban Lezama, José Luis Álvarez, Jordi Salom, Pol Cantero i Albert Belart.

SÈNIOR FEMENÍ:

CH Igualada 16 – CH Ascó 34

L’Igualada desapareix del partit

Aquest cap de setmana l’equip sènior femení del CH Igualada va jugar el seu pitjor partit de la temporada contra un rival teòricament assequible com era el CH Ascó.

Les noies que entrena Joan Alcoberro no van entrar mai en el partit i tot i encaixar un primer parcial de 0 a 3 a favor de les noies de l’Ascó, les igualadines van saber mantenir la calma i sense fer un joc brillant, més aviat tot el contrari, al minut 15 de la primera part ja havien aconseguit retallar diferències en el lluminós (6 a 7), però a partir d’aquest moment l l’Igualada, acompanyat per una pèssima actuació dels senyors Xavier Mesa i Arnau Solà que una vegada més, com tots els partits que xiulen a les igualadines, van demostrar una gran incoherència amb els seus criteris, va desaparèixer per complet del partit i això va ser perfectament aprofitat per l’Ascó per marxar definitivament en el marcador.

El proper cap de setmana les noies del CH Igualada tornen a tenir una oportunitat per demostrar a la seva afició que el partit d’aquest cap de setmana va ser un gran accident. El CH Igualada juga dissabte vinent ( 20:30 hores) a les Comes contra l’Handbol Palautrordera.

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Raquel Pérez (portera); Mònica Luengo; Basi Maturana; Eva Riera; Laura Baraldés; Míriam Garcia; ClaireValletta; Sandra Torralba i Maria Salas.

JUVENIL MASCULÍ:

CH Santpedor 28 – CH Igualada Gran Anyada 24

Mal partit i derrota

L'equip juvenil del CH Igualada no va treure cap profit en el seu desplaçament a la localitat de Santpedor. Van fer un mal partit i van perdre inesperadament contra un rival, en teoria, molt assequible.

Les claus de la derrota van estar un mal inici de partit i les nombroses pèrdues de pilota que van tenir en atac, que demostrà la poca concentració amb que enfrontaven l'encontre. En els primers minuts de joc van encaixar un 3 a 0, que els va descentrar i ja no van poder remuntar.

Els igualadins van fer un partit pèssim en totes les facetes del joc. En defensa van donar moltes facilitats als atacants, que van poder transformar amb molta comoditat, sobretot des dels extrems. El joc d'atac va ser inexistent, no van fer una bona circulació i van regalar moltes pilotes.

Pels igualadins van jugar: Alex Sabaté (porter), Dani Vlasceanu, Pol Cantero, Aitor Fernández, Edu Lezama, Ton Garcia, Pau Gomà i Guillem Alonso.

INFANTIL FEMENÍ:

CH Guissona 10 – CHI Igualada Montvall 12

Patint però sumant

Diumenge passat van jugar a Guissona les noies del CH Igualada sporting, el penúltim partit del Campionat Infantil Femení de Handbol en el Grup 1.

Un partit que va resultar molt més renyit del que en principi s'esperava, degut al fet que les igualadines eren set justes i no van poder fer cap canvi.

En el primer temps va començar marcant l'equip local, que es va mantenir un gol per davant en tot moment, tot i els pocs gols 5-4 al finalitzar la primera part.

Després dels primers minuts de la segona part l’àrbitre va deixar a les igualadines sense entrenadora amb una expulsió totalment injusta. Tot i això l'equip va imprimir una mica més de velocitat per moments, el que no va suposar molt més gols però si va fer que les jugadores de l’Igualada, en els últims compassos del partit, es poguessin posar per davant en el marcador i aconseguir així dos punts més amb el resultat final de 10-12 .

Per l’Igualada van jugar: Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Laura Grau, Jana Gabarró, Judit Gómez, i a la porteria Irina Gomera.

CH Montbui 8 – CH Igualada sporting 21

Clar domini igualadí

Les noies del CH Igualada Sporting aquest diumenge al matí, van anar a jugar a la localitat veïna de Montbui .El partit ha començat amb un clar domini igualadí, tot i que el joc estava un xic adormit i tant les igualadines com les de Montbui no estaven en el partit ,tot i que el resultat final de la primera part afavoria clarament les noies de l’Igualada amb un electrònic que marcava un 1 a 11.

La segona part ha estat una mica més desperta per part de les del Montbui i les igualadines han anat sempre dominant el partit , acabant amb un marcador final molt favorable .

Per l’Igualada han jugat: Miriam Plà (porteria), Anna Vilarrubies, Anna Font, Berta Calçada, Berta Rizo, Laura Paulo, Júlia Closa, Jana Poch, Elena Minguez.

INFANTIL MASCULÍ:

CH Igualada Infantil sporting 19 - CH Agramunt 23

Partit amb molta serietat

Aquest diumenge a Les Comes es van enfrontar els equips infantils del Igualada Sporting i del CH Agramunt dins la tercera jornada de la Copa Catalana infantil masculina.

En el tercer enfrontament d’aquesta temporada dels dos equips, els nens igualadins coneixien el potencial del joc dels rivals i van afrontar el partit amb molta serietat.

A la primera part van començar amb molta força anant per davant al principi, però l’Agramunt no donava cap concessió. Per part nostre es van errar varies passades en atac que ràpidament es van convertir en gols d’avantatge per als rivals, arribant al descans amb un 8 a 12 a favor dels visitants.

La segona part va ser la continuació dels últims minuts de la primera, jugant els dos equips a un mateix nivell sense que cap dels dos es pogués desmarcar clarament de l’altre. Així encara que el parcial d’aquest període (11-11) fos igualat la diferència dels 4 gols no és va poder eixugar i la victòria va anar cap a Agramunt.

Van jugar aquest partit el Carles Serra i l’Aleix Royo com a porters, i l’Aleix Marin, Blai Martinez, Aleix Rabell, Jordi Grado, Adrian Cano, Pere Sendra, Elias Galiano, David Polo i Cesc Carrer com a jugadors a las ordres de l Edgar Rizo com a entrenador.

CH Igualada Atlètic 20- Maristes Rubí 35

Superioritat de l’equip contrari

El partit va començar amb superioritat clara de l’equip contrari, que als pocs minuts estaven a un diferencial de 6 ó 7 gols a favor,prop de l’ acabament del descans de 12 a 16.

No obstant, i gràcies a les instruccions de l’entrenadora, i amb canvis d’estratègia, ens varem posar a un diferencial de 1 gol sota, cap a la meitat de la segona part. L’equip de Rubí va tornar a treure el seu porter preferent, que parava quasi tot, fet que va provocar que l’ Igualada va tenir moltes més dificultats en marcar, i juntament amb els contraatacs adversaris, ens van desmoralitzar del tot, fins a desitjar que s’acabés el partit, tot i malgrat el bon paper i esforç fet fins llavors, contra un equip amb bons jugadors i ben equilibrat. El resultat final va esser de 20 a 35.

Per l’Igualada van jugar: Eric Vera(71), Marc Mascaró(72), Sergi Garcia(73), Jordi Vilarrubias (74), Iban San Miguel (75), Joan Esteve Giménez(78), Marc Vilardell (88), Raül Ubía (90) i com a porter Joel Borràs (1P), entrenats per la Basi Maturana, a excepció d’en March Vich(79), absent amb comunicació prèvia.