L'odenenca Georgina Gabarró, tercera a la Garmin Epic Trail Vall de Boí

Dilluns, 4 juliol 2022. 16:35. Redacció AnoiaDiari.

Georgina Gabarró Morente, amb els colors de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), va obtenir dissabte el tercer lloc a la Garmin Epic Trail Vall de Boí Memorial Joan Rojas, una de les proves més destacades del calendari de curses de muntanya. La cursa puntuava pel Campionat del Món.

Georgina Gabarró en un moment de la cursa (Foto: Christian Alonso)Georgina Gabarró Morente, amb els colors de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), va obtenir dissabte el tercer lloc a la Garmin Epic Trail Vall de Boí, una de les proves més destacades del calendari de curses de muntanya. La cursa puntuava pel Campionat del Món.

Georgina gabarró, amb la samarreta groga del combinat català, amb Sevillano i Azkorbeitia (Foto: Garmin Epic Trail)La corredora odenenca del G.E.Oliana, Georgina Gabarró, actual campiona de les copes catalanes va acabar en tercera posició amb un crono de 5:34:17, per fer els 42 quilòmetres d'un recorregut tècnic i espectacular, amb 2.800 m de desnivell positiu i un total de 5.600 m de desnivell acumulats. Gabarró va quedar per darrere de les vasques Sandra Sevillano, segona, i d'Oihana Azkorbeitia (5:27:02), primera (5:20:04)