Sense pietat

C.F. MAURINA EGARA, 0 – C.F. IGUALADA, 12

Diumenge, 2 novembre 2008. 17:10. Redacció AnoiaDiari.
Les noies de l'Igualada de futbol han golejat aquest cap de setmana a casa del Maurina Egara. 12 gols sense pietat els que han endosat a un contrincant que tot i dèbil però que no va deixar de lluitar durant tot el partit. Imatges

Mar Lasa en una sacada de banda

El camp de terra enfangat i la poca llum que hi havia, no eren les condicions ideals per a veure un bon partit de futbol. Les locals, plenes de lesionades, només van poder alinear 10 jugadores que, malgrat no poder ser substituïdes, van obligar l’Igualada a lluitar cada pilota per no deixar-se dominar.

Al minut 5, una escapada de la Sara obriria un marcador que ampliaria al cap de tres minuts l’Ariadna.

Els xuts curts de la portera eren recuperats cada vegada per un centre del camp de l’Igualada que va estar impecable i convertits en noves jugades d’atac. El resultat, dos gols més de l’Ariadna i un altre de la Sara posaven el 0-5 al marcador per anar al descans.

La segona part, no es va diferenciar gaire de la primera; un gol cada 5 minuts diu força de la capacitat ofensiva de la davantera igualadina.

L’Èlia va fer el primer de la represa amb un xut des de fora l’àrea i la Sara el setè de després de rebre una pilota recuperada per les seves companyes.

Amb l’equip completament entonat, l’Ariadna va fer dos gols més i després la Diana va fer pujar el 10 i l’11 al marcador. Només faltava el darrer, que va aconseguir l’Ariadna després de rebre una bona passada.

Cal destacar també la línia defensiva que es manté imbatuda després de quatre partits.

Van jugar: Noelia Garcia (portera), Elena Alert, Carlota Gassó, Clara González, Mar Lasa, Alba Rosich, Maria Sayavera, Mireia Toldrà (defensa), Mireia Mas, Carola Monrabà, Ariana Pozuelo, Èlia Sallés (centre del camp) Sara Bergadà, Mar Jorba, Diana Pérez, Ariadna Ramos, (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Manolo Ramos.

més fotos

Proper partit

La cinquena jornada l’Igualada rep la visita del La Salle Premià. Les del Maresme juguen bon futbol i és probable que es vegi un partit molt interessant. L’encontre serà dissabte 8/11 a les 6 de la tarda a Les Comes