Primera derrota de la pretemporada pels sèniors del CBI

CB IGUALADA 'A' 68 - CB GRANOLLERS 90

Dijous, 3 setembre 2009. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
L’equip A del sènior masculí del CBI disputava dimecres el segon partit de la pretemporada, anotant davant els visitants la primera derrota. El rival ha estat un tot poderós Granollers, equip que aquest any milita a lliga EBA, i que està cridat a ser un dels equips punters de la seva categoria.

Imatge del partit Igualada - Granollers

El partit ha estat molt ben plantejat per l'Igualada, que ha imposat un molt bon ritme de joc, corrents i anotant amb facilitat, emportant-se els dos primers quarts del matx, per 20-17, i 24-21. Arribant a la mitja part amb un resultat de 44-38.

El Granollers, tot i tenir nombroses baixes, ha demostrat la qualitat dels seus jugadors en la segona part, on l'Igualada encara ha pogut aguantar el tercer quart, però ja no el darrer. Al final el resultat de 68 - 90, no reflecteix el que ha sigut el partit, ja que un parcial de 0 a 12 als inicis de l'últim quart, han posat massa terra enmig.

L' Igualada està seguint una bona línia de joc, i preparació, mantenint uns alt nivells d'encert cara a cistella, i bona intensitat defensiva.

El pròxim rival, diumenge a les 18:00h a la pista del Esparreguera.