Primers oficials i últims partits amistosos dels equips del CBI

Dilluns, 28 setembre 2009. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
Quatre victòries i tres derrotes pels equips del CB Igualada. Aquest cap de setmana han guanyat els nois del B de 2a Catalana contra el Sant Pere de Terrassa, les noies del cadet Bels nois de la lliga júnior en la lliga interterritorial contra l'Sfèric Terrassa, per un sol punt les noies del cadet A femení en un amistós davant el Joviat-La Salle de Manresa, i el mini femení en un partit amistós amb l'Escola Joviat.

El cadet B masculí del CBI

SÈNIOR B MASCULÍ A 2A CATALANA

CB IGUALADA “B” 77

SANT PERE TERRASSA “A” 69

Arbitres: Perea J. /Galobart M.

Parcials: 16-18, 37-35, 57-48, 77-69

Iglesias 2, Badar 6, Benito 5, Segura 6, Heiron 14 –cinc inicial- Domènech 4, Serra 5, Padros J 24, Padros M 4, Custodi 1, Aguilar.

Primera victòria molt important i molt treballada, on la igualtat en el marcador, minut 6 (9-7) o les mateixes 23 faltes xiulades als dos equips i la intensitat que va ser la tònica en bona part del partit.

Tot i així, l’inicií del Igualada va ser una mica complicat ja que els dos jugadors alts inicials Heiron i Badar es van carregar de faltes molt ràpidament, cosa que els visitants no van saber aprofitar, arribant-se en aquest primer període (16-18).

El segon període va continuar la igualtat, minut 15 (24-26), però més encertat els igualadins al final d’aquest període amb l’esmenta’t (37-35).

A la represa els visitants surten més posats al partit, minut 26 (39-43), però a partir d’aquest minut el CB Igualada realitzar un parcial de (18-5), amb tres triples consecutius, arribant-se al final d’aquest període a (57-48).

El darrer període es mantenen les diferències, excepte el minut 36 (66-59), fins el resultat final.

PARTIT DE LLIGA DEL SÈNIOR A FEMENÍ A COPA CATALUNYA

CBF CERDANYOLA 74

CB IGUALADA A 64

Començament de la competició amb derrota per part del Sènior Femení en una pista sempre complicada com és la de Cerdanyola i contra un dels equips cridats a ser dels millors de la categoria.

El partit no va començar gaire bé per a les jugadores igualadines ja que un cúmul d’errades, combinat amb bons atacs locals i amb grans percentatges de llançament va fer que les de Cerdanyola agafessin avantatge de fins a 8 punts en el marcador. En aquell moment va ser quan les visitants es van posar les piles en defensa i van aconseguir frenar l’atac local arribant a la mitja part amb 36-34.

El tercer quart comença igual que havia acabat el segon, amb molta igualtat entre els dos equips. Les igualadines fins i tot s’avancen en el marcador, però a partit del minut 6 del tercer quart el Cerdanyola comença a escapar-se en el marcador degut a millor encert de llançament i més intensitat en el joc, a mitjans del quart període arriba a disposar de 12 punts d’avantatge i s’arriba al final del partit amb el resultat de 74-64 favorable a Cerdanyola.

Van jugar pel C.B.Igualada : V. Julvez, N. Minguet (10), L. Icart (2), K. Ward (14), E. Bueno (12) – cinc inicial – C. Bargalló, R. Marin (7), M. Macià (2), A. Mor, M. Amatllé, X. Freixes, E. Vives (17).

PARTIT AMISTÓS: CADET B FEMENÍ

CB IGUALADA B 64

JOVIAT-LA SALLE MANRESA 26

L'equip cadet B femení del CBI va jugar el primer partit amistÓs de la temporada contra l'Escola Joviat. El partit va ser força desigual tal com mostra el resultat final, però va servir per poder ficar a la pràctica amb més facilitat les coses entrenades durant les tres setmanes que portem treballant. A destacar la intensitat per part de totes les jugadores durant tot el partit i el bon joc ofensiu, sobre tot a nivell organitzatiu, mostrat en molts moments del partit.

Per part del Igualada van jugar: Barral,M (4), Gou,M (8), Palmes,M (0), Espejo,M (6), Piqué,M (2), Diez,E (12), Martinez,R (10), Lladó,M (0), Llorens,M (4), Torrents,N (6), Tomàs,S (2), Roca,C (10), Auge,I (0) i Garrido,M (0). "

LLIGA JÚNIOR A MASCULÍ INTERTERRITORIAL

CB IGUALADA “A” 63

SFÈRIC TERRASSA 55

Irregular partit dels jugadors igualadins que si bé van tenir un bon primer període amb bona defensa i gran actitud ofensiva, van veure com l'excés de confiança i l'estancament ofensiu es va fer evident durant el final del segon període quan van tenir la primera oportunitat de trencar el partit quan l'electrònic reflectia un clar 35-16. Però la primera meitat finalitzar amb un 0-7 pels vallesans que els hi tornava al partit.

El tercer període tornar a aparèixer un Igualada dominador però el partit va fer un tomb quan les continuades interrupcions per part dels visitants van desconcentrar al joves igualadins que sumant-li el desencert en atac i la falta de cap alhora que atacar la defensa zonal plantejada pels visitants feia que els 19 punts d'avantatge desapareixessin ràpidament i posar el marcador més ajustat. En un últim període per oblidar pels locals, que es van apoderar dels nervis i la falta de control, i van permetre als visitants tenir unes mínimes opcions de ficar-se de nou al partit, pèro una petita ratxa anotadora final deixar les coses clares pels igualadins.

Vives(4), Padrós(6), Tarrida(5), Ribera(3), Gual(15), Laguarta(11), Custodi(10), Estany(7) i Peñaranda(2).

JÚNIOR A FEMENÍ

CB IGUALADA A 66

CB TARRAGONA 2017 71

Segona derrota de les igualadines i primera a casa enfront un competitiu Tarragona.

El primer període ha començat marcat pel desencert en les passades i en excessius errors. Les tarragonines asfixiaven amb la defensa a tota pista i les blaves eren incapaces de treure la pilota. La manca de precisió feia que no es pogués desenvolupar un bon joc d'equip.

En el segon període, les igualdines estan més encertades en el joc ofensiu anotant 25 punt en el parcial, però en defensa cometen massa errors: no fan balanç defensiu, cosa que permetia a les visitants corre amb facilitat i anotar còmodament. Al descans s'arribava amb un marcador advers de 32 a 37.

En el tercer període es quan les igualadines aconsegueixen fer el seu millor joc, sobretot en defensa deixant a 7 punts el marcador parcial de les tarragonines. Al final del tercer període, les igualadines guanyaven per dos punts. S'havia fet el més difícil que era capgirar el marcador.

El darrer període va començar amb cistella igualadina, aconseguint la màxima diferència a favor, 48 a 44. En els 4 minuts següents, les tarragonines fan un parcial de 2 a 8, però immediatament hi ha resposta igualadina amb dos triples consecutius. El marcador reflectia un esperançador 56 a 53. Però no va poder ser, en el tram final, les tarragonines van jugar a un bon nivell i les igualadines no van creure en les seves possibilitats, arribant al final amb una derrota per 66 a 71. Molts errors en el joc igualadí i un joc poc habitual al que estàvem acostumats a veure. 17 de 36 en tirs lliures.

L'equip no ha de deixar de treballar i seguir creient en les seves possibilitats per a poder potenciar al màxim les capacitats d'aquest equip. Amb confiança i serenitat els bons partits i el bon joc tornaran a aparèixer.

Van jugar: C.Carner (10), I. Lorente (2), G.Marimon, C.González (13), M.Quintana, V.Torras (2), A. Solà E (6), C.Tarrida, G.Masramon (3), A.Solà S, P.Jorba (9), A.Acevedo (21)

CADET A MASCULÍ – AMISTÓS-

C.B. MONTGAT “A” 69

C. B. IGUALADA “A” 62

Un bon inici del Igualada, molt superior en el primer quart va sorprendre al Montgat. El que s’havia vist sobre a la pista amb un marcador de 10 a 23 feia pensar en un partit fàcil per els visitants.

El segon quart els locals van començar a fer una defensa amb una pressió asfixiant, amb moles faltes que l’àrbitre no va assenyalar, això va permetre arribar a la mitja part amb un marcador igualat 29 a 31.

Al inici de la segona meitat el Montgat va seguir igual, cosa que va desesperar als jugadors del Igualada que a voltes es sentien agredits i això, el cansament i el parcial de 29 a 13 els va fer fora del partit i ja semblava tot decidit, però en l’últim quart van reaccionar, però va faltar temps per capgirar el marcador .

Parcials: 10 a 23, 19 a 8, 29 a 13 i 11 a 18

Van jugar: V. Lagen (20), R. Linares (4), C. Calleja, P. Sole (5), M, Romero (7), X. Domingo, P. Tarrida (2) N. Jorba (5) i M. Font (17)

CADET B MASCULÍ (lliga)

COSENTINO SANTFELIUENC "A" 84

C.B IGUALADA "B" 47

Primera derrota a fora de casa dels igualadins en un partit de més a menys. Inici fred dels blaus als quals els va costar 5 minuts posar-se dins del partit, però quan començaven a sentir-se més còmodes a la pista una sèrie de pèrdues de pilota (tònica general durant tot el partit i apartat a millorar urgentment) tancaven el marcador del primer parcial amb un 22 a 14. En el segon seguia tot igual, l'equip local jugava excessivament còmode i gaudint de segones opcions de tir mentre als visitants els costava molt aconseguir tirs fàcils en estàtic. El tercer quart va ser el pitjor del partit, tancant el parcial amb un 25 a 12 i sense poder competir en cap moment. L'equip es va veure superat per la pressió defensiva dels locals, que gràcies a això tenien molta més fluïdesa a l'hora d'atacar. El següent partit serà a casa el proper dissabte davant el Club Natació Terrassa "B".

Van jugar: Carles Ferrer, Ivan Alsina, Carles Rojas(12), Enric Verdaguer, Àlex Navarro (13), Marc Cuevas, Andreu Esquerra (9), Bernat Torrents (2), Jaume Lorente (11).

CADET A FEMENÍ (amistós)

C.B IGUALADA "B" 73

JOVIAT-LA SALLE MANRESA 72

Les cadets A del C.B.I van jugar un amistós el dissabte a Les Comes contra la Joviat-La Salle Manresa. Les igualadines van guanyar d’un punt després de forçar la prórroga amb un tir lliure.

Les blaves van jugar a un bon ritme, es van mostrar intenses i concentrades, tot i que no van estar encertades i van jugar amb certa desorganització (propi del primer partit).

El partit va estar sempre molt igualat, cap dels dos equips va ser capaç d’agafar una avantatge clara per trencar el partit, la qual cosa va fer que el matx fos emocionant fins al darrer segon.

Per part del C.B.I. van jugar: Sellares (5), Salanova (4), Carmona (9), Soler (4), Fuertes (14), E. Compte (17), C. Compte (2), Creus (1), Vidal (4), Miramunt (6) i Torras (6).

MINI FEMENÍ (amistós)

CB IGUALADA “A” 102

ESCOLA JOVIAT 33

Primera victòria de la temporada de les mini en un partit amistós que des d'un bon inici ja va estar sentenciat. Les igualadines van començar amb una defensa molt agressiva, robant moltes pilotes i anotant bàsquets fàcils, i mica en mica es va anar ampliant la diferència del marcador fins arribar al final. Les jugadores van mostrar moltes ganes per començar ja la temporada la setmana vinent i seguiran treballant per obtenir bons resultats.

Per part del C.B.I van jugar: Ariadna Bonet, Clàudia Solé, Henar Álvarez, Laia Ferrer, Laia Figueres, Laia Solé, Mariona Roset, Marta Sàbat, Núria Barral, Paula Verdaguer i Paula Rodríguez.