Un Proinosa Igualada carregat de lesions perd a casa contra el Lloret

PROINOSA IHC 1 - LLORET 2

Diumenge, 8 març 2009. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
El Lloret segueix fent una gran segona volta i en aquesta ocasió ha guanyat a Igualada, un Igualada carregat de lesions, a la que s'hi ha sumat per desgràcia Jordi Creus, lesionat als lligaments i almenys amb unes tres setmanes de baixa per endavant. A la primera part el Lloret va marcar dos gols, mentre l'Igualava no tenia sort i feia fins a dos pals. A la segona part Edu Fernández retallava distàncies i a 13 segons del final Pelicano va tenir l'empat però va errar el penal que va picar. Cal destacar que durant molts minuts l'Igualada va tenir fins a tres júniors en pista donades les lesions. Classificació i resultats

RESULTATS

CLASSIFICACIÓ

Homenatge a les penyes

Creus s'ha lesionat al minut 14 de partit

Quan va començar el partit ningú s’imaginava que amb dos minuts podria canviar tant la sort dels igualadins. Al minut 12, un error de marcatge va deixar un passadís a Rodri, del Lloret, que després de fer un bon regateig en carrera enviava la bola al fons de la xarxa. Immediatament Creus va estar a punt de marcar el gol de l’empat des de mitja pista però va acabar tocant al ferro i aquesta va ser la última jugada de l’igualadí.

El 44 de l'IHC va caure per terra amb el genoll en mala posició i amb la mala fortuna que li va caure un jugador a sobre. Sembla que té una distensió del lligament lateral intern del genoll de la cama esquerra. En un primer moment s'ha apuntat a una recuperació de 3 a 6 setmanes. Després s'ha rebaixat a un màxim de 3. El resultat final queda pendent de les proves que li faran aquest dilluns.

Uns minuts més tard, Edu enviava una bola al travesser i en la jugada següent TIbau feia el 0 a 2, en una altra errada defensiva.

A la segona part l’Igualada tenia tres júniors a pista, Baliu, Casanovas, i Raja que ajudant als sènirs van poder acorralar durant molts minuts el Lloret que es dedicava a conservar el resultat. Un canvi en defensa ordenat per Joan Carles va permetre algunes de les oportunitats més destacades del partit, i finalment va arribar el gol. Una recuperació de Pelicano a l'àrea del PROINOSA va propiciar una contra que va acabar l'Edu amb un remat per sota del cos del porter visitant. El 25è gol de l'Edu aquesta temporada.

A partir d'aquí els igualadins van buscar desesperadament l'empat, en diverses ocasions amb tirs exteriors i el Lloret va tornar a l’atac, donant molta feina a Balagué que va respondre al 100%. La última oportunitat per l’empat va arribar a falta de 13 segons pel final quan els àrbitres van xiular penal per una bola alçada dins l’àrea. Pelicano va fet l’intent però no va transformar el marcador i els tres punts van marxar de la pista de Les Comes.

En el partit d'ahir, l'Igualada també va homenatjar a totes les penyes dels darrers 25 anys de la història del club.

Aquesta setmana tindran lloc 2 partits decisius, a la OK LLiga contra el Noia i sobre tot a la Champions contra el Porto. A l'espera que Busquets pugui anar entrant cada cop més en els partits Joan Carles només tindrà 3 jugadors del primer equip a punt.

PROINOSA IGUALADA: Balagué, Edu Fernández, Pelicano, Baliu i Creus –equip inicial– Casanovas, Raja i Busquets.

LLORET: Serra, Rodri, Cortijo, Casalí i Lladó –equip inicial–; Martos i Marc Tibau.

GOLS: 0-1 (12') Rodri. 0-2 (22') Marc Tibau. 1-2 (37') Edu Fernández.