El Proinosa Igualada s’emporta els tres punts a l’últim minut

MATARÓ 3 - PROINOSA IHC 4

Diumenge, 1 març 2009. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
Partit complicat el que ha afrontat aquest cap de setmana el Proinosa Igualada a casa del Mataró. El partit es plantejava amb dues baixes importants, Busquets i Navarro per lesió, als que s’ha afegit Marín només encetar el partit. Els locals han estat per davant del marcador pràcticament tot el partit, però al darrer minut Baliu ha marcat el gol e la victòria. Ha estat un matx marcat també pel debut a l’OK Lliga del júnior Jordi Casanovas.
Classificació i resultats

CLASSIFICACIÓ

RESULTATS

Els igualadins han tingut un mal inici de partit, ja que als 5 minuts de joc Marín, que havia sortit de titular, s’ha lesionat en una jugada a dins l’àrea, i ha estat substituït pel jove Jordi Casanovas, un jugador del planter que ha debutat a l’OK Lliga amb molts minuts, especialment a la segona part.

La lesió de Marín ha vingut de bracet amb el primer gol dels locals, tot i que 5 minuts més tard els nois de Joan Carles aconseguien l’empat amb un contraatac de Creus que ha penjat la bola dins l’àrea i ha rematat Edu Fernández.

Joc ràpid, però, i amb 4 minuts més els locals tornaven a avançar-se al marcador. El 2-1 posava el punt i final a una primera part delicada pels igualadins.

Al retorn del descans, el marcador s’ha mantingut immòbil fins a la meitat del temps, al minut 13, quan Pelicano ha agafat les regnes de l’equip. Primer amb un llançament de falta i després amb un bon contraatac, que posaven el marcador a un 2-3 favorable als igualadins.

Però no han pogut abaixar la guàrdia perquè només 3 minuts més tard es tornava a igualar el marcador. El temps corria i els igualadins han jugat les millors cartes amb poc encert, bons remats i fins i tot un penal que Creus ha enviat fora el darrer minut. Semblava irremeiable però només 7 segons després de l’errada, un contraatac de Creus i Baliu ha acabat amb el remat del segon que ha anat a parar al fons de la xarxa, el 3-4 definitiu.

MATARÓ 3 (2/1) R. Fernandez , Arnau (1), Bartrés, Roca i Formatjé (2), equip inicial. Casanovas i Figa.

PROINOSA IHC 4 (1/3) Balagué, Creus, Baliu (1), Edu (1) i Marín, equip inicial. Pelicano (2) i J. Casanovas. Ll. Tomàs i M. Muntaner.

GOLS: 1-0 Arnau (m 5), 1-1 Edu (m 10), 2-1 Formatjé (m 14). SEGONA PART. 2-2 Pelicano (m 13), 2-3 Pelicano (m 14), 3-3 Formatjé (m 17), 3-4 Baliu (m 24.07)