El Proinosa Igualada tanca el 2008 sumant tres punts

TENERIFE 3 - PROINOSA IHC 5

Diumenge, 21 desembre 2008. 21:48. Redacció AnoiaDiari.
Els arlequinats tanquen el 2008 amb una victòria a domicili. Ha estat el Tenerife qui aquest cap de setmana ha patit per l’esforç de l’Igualada que s’ha emportat els tres punts, ben merescuts,de Les Canàries. El resultat final, 3-5 i l’Igualada es manté en 5ª posició.

CLASSIFICACIÓ

RESULTATS

El Proinosa Igualada ha sortit fort a pista, dominant i amb moltes ocasions, tantes que semblava que no arribaria mai el gol. I s’ha fet esperar 20 minuts fins que ha arribat el 0-1 tan buscat gràcies a Navarro i Edu.

A l'últim minut de la primera meitat l'IHC ha aconseguit el 0 a 2. Altre cop ha estat l'Edu amb una jugada de contraatac .

Potser pel 0-2 o perquè els nois de Joan Carles s’han refiat , la segona part ha començat molt malament pels igualadins. No havien jugat ni mig minut que els canaris marcaven el primer, i al minut 5 empataven la feina de tota la primera meitat del partit. Però no n’hi havia prou i els locals han aconseguit avançar-se al marcador, quatre minuts més tard arribava el 3-2.

Per sort els igualadins han reaccionar ràpid i al minut 11 arribava el gol de l’empat, a càrrec de Marín. Un minut després els arlequinats tornaven a anar per davant amb el tercer gol d’Edu que celebrava el hat trick.

Els igualadins tornaven a demostrar qui eren i fins i tot un penal que hauria pogut complicar el final, ha estat perfectament aturat per Balagué. A falta de 10 minuts pel final Creus ha sentenciat un marcador que ja no es mouria la resta de partit. S’ha adormit el joc i els canaris feien intents però sense massa possibilitats.

El balanç d’aquesta primera volta és de 7 victòries, 3 empats i 5 derrotes. El títol de campió d’hivern se l’emporta el FC Barcelona per gol-average davant del Vic, i el Blanes ha ocupa el darrer lloc per la copa del rei .