PUBLICITAT

Al Proinosa se li escapa l'europea

PORTO 3 – PROINOSA IHC 1

Diumenge, 15 març 2009. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
El Proinosa Igualada no ha aconseguit superar el Porto aquest dissabte a Portugal. Dos gols anul·lats i unes quantes entrades dures, no han impedit als igualadins posar resistència en un camp difícil, però ha estat el Porto qui passa a la final a vuit amb un 3-1, juntament amb el Noia Freixenet que ha derrotat el Quevert pel mateix resultat.

CLASSIFICACIÓ

RESULTATS

El partit d’aquest dissabte a Portugal es presentava dur pel Proinosa, però la pressió a pista per art d’uns aficionats cridaners no han impedit que els igualadins s’avancessin al marcador, ha estat Pelicano al minut 5.

El 0 a1 s’ha mantingut durant quatre minuts perquè el portuguès Azevedo en un contraatac s’ha plantat davant de Balagué i ha aconseguit l’empat. El porter igualadí ha intervingut després amb molt d’encert en un penal que ha aturat a l’internacional Reinaldo Ventura. Amb l’empat ha arribat el descans.

Només començar la segona part els portuguesos s’han avançat amb un gol de Garcia i un minut més tard, amb el 2 -1 al marcador ha arribat la primera jugada polèmica. En una jugada interior, una bola rebutjada pel porter del Porto ha rebotat en la cama de l’Edu i ha entrat dins de la porteria. Els àrbitres han cregut veure-hi intencionalitat i han anul·lat el gol. Al minut 14 altre cop Garcia , en un contraatac, s’ha plantat sol davant del porter igualadí i ha pogut marcar el 3 a 1.

Poc després el Proinosa ha tornat a retallar distàncies al marcador, en una jugada confusa dins l’àrea Casanovas l’ha enviat dins la porteria, però un cop travessada la línia de gol la defensa l’ha fet sortir, de manera que els àrbitres no l’han tingut en compte per falta de visibilitat.

Els igualadins encara han tingut una tercera oportunitat però ha anat a espetegar al travesser.

El 3-1 amb regust d’empat ha acabat amb el somni europeu del Proinosa, si més no per aquesta temporada. Ara la plantilla igualadina es concentrarà ara en la Copa del Rei, i el primer desplaçament serà aquest dimecres al matí, cap a la Corunya.

PORTO 3 (1/2) Edo, Ventura, Garcia (2), Azevedo, Santos, equip inicial. Figueira, Oliveira, Silva.

PROINOSA IHC 1 (1/0) Balagué, Edu, Pelicano (1), Baliu i Busquets, equip inicial. Casanovas, Raja, Muntaner, LL. Tomàs

GOLS: 0-1 Pelicano (m 5), 1-1 Azevedo (m 9). SEGONA PART. 2-1 Garcia (m 2), 3-1 Garcia (m 14).