La ratxa blava segueix amb un meritori triomf contra el Vista Alegre

Els locals només van poder retallar el marcador al temps de descompte

Dimarts, 9 octubre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El primer equip del Club Futbol Igualada ha trobat la tecla i suma ja tres victòries seguides. La d'aquest cap de setmana, la més ajustada de totes tres, ja que el Vista Alegre va complicar la vida els darrers intants a uns anoiencs que no van abaixar en cap moment el pistó.

L'Igualada és cinquè ja al grup 2 de Primera Catalana. Els homes de Moha van sumar un nou triomf, aquest cop contra el Vista Alegre, a fora de casa (1-2). La dinàmica de joc dels blaus era molt bona i es va fer evident amb l'arrencada del partit, quan amb un joc ben trenat i amb molta intensitat es van generar múltiples ocasions per part dels visitants. Això va provocar que al minut 17, Nil Pradas pogués obrir el marcador després d'una gran jugada col·lectiva que Nil va definir a l'escaire de la porteria dels de Castelldefels.

El matx començava de la millor manera i els visitants ho volien aprofitar per intentar augmentar la diferència. No obstant, a mesura que passaven els minuts, la línia de pressió local anava sent més intensa i va fer que el duel fos més igualat. S'arribava al descans amb el 0-1 al marcador. Ansiant redreçar el marcador, el Vista Alegre va mostrar un joc més directe a la segona part. En els darrers minuts, els locals, que tenien un jugador menys, van anar a cercar l'empat, però un gol de Carlos Simón va fer que la victòria fos per part del CF Igualada. Al minut 95, de penal, el Vista Alegre va fer pujar l'1-2 definitiu. Amb aquests tres punts, els blaus escalen fins a la cinquena posició, amb 11 punts. La setmana vinent, Les Comes rebrà la UE Tàrrega.