PUBLICITAT

Tres podis de UECANOIA X-Avi a la Pobla de Massaluca

Hi van participar 4 corredors de la Secció de Curses de Muntanya

Dimarts, 30 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Diumenge passat, quatre corredors de la Secció de Curses de Muntanya UECANOIA es van desplaçar fins a la localitat de La Pobla de Massaluca, a disputar la tercera edició de la cursa de muntanya de la Serra de les Fites. El recorregut de 21,6 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell acumulat, transcorria en la seva majoria per pistes i corriols no gaire tècnics, fet que va propiciar que el ritme esdevingués molt ràpid, que juntament amb la calor, va endurir encara més la prova. Tot i així, els membres del club varen fer un molt bon paper, obtenint tres podis absoluts i consolidant les seves posicions de la classificació en el 3r Circuit de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre, el qual consta de 19 proves.

Els participants de la secció de curses de muntanya

En categoria masculina, el guanyador de la prova va ser Ahmed el Qayed amb un registre de 1h 28m i 54s, seguit de molt a prop per els corredors del club, en Jaume Folguera i l’Albert Ferrer, que varen quedar segon i tercer respectivament. A més, completant els bons resultats obtinguts, la Lucía Caballero entrava en una excel·lent tercera posició absoluta i primera en categoria màster respecte a la classificació femenina. Amb aquests resultats, en Jaume i la Lucía segueixen liderant el circuit en categoria absoluta i màster femenina respectivament.

Esmentar també la participació d’en Francesc Carceller, que completava el circuit sense dificultats i entrant en una bona 105a posició d’un total de dos-cents participants.